Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Riasztó topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Házimozi belépő szinten
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
válasz
ViharVadász #4599 üzenetére
Én is dísznek vennék itthonra néhányat, de max. 3-4k-t adnék értük. A Tacskó áruházban a sérült dobozú Skylanders figurákat 200Ft-ért (!) osztogatták, vettem belőlük hetet. Nem használom őket, de jól mutatnak a polcon.
-
ViharVadász
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #4598 üzenetére
Remélem, hogy tényleg olcsóbb lesz, mert mindenképp tervezek venni akár dísznek, akár használható figurának
Jelen esetben még csak dísznek venném.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ViharVadász #4597 üzenetére
Az UK Store messze a legdrágább hely, kis szerencsével még az 576 is olcsóbb lesz ennél.
-
ViharVadász
őstag
A Nintendo UK Store-ban már hivatalosan is előrendelhetővé váltak az Amiibo-k. Mindegyik £10.99-be kerülnek. [link] Kíváncsi vagyok, hogy itthon némelyik bolt képes e lesz ennél jóval drágábban adni-e.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
aya
addikt
Sajna itt is elfogyott, de két lemezest biztosan veszek, jót játszottam az egyel xbox 360-on anno.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Szalontahó #4588 üzenetére
A mezei változat 1 lemezes. A mellé töltheted majd le az első részt eshopból.
-
ldave
félisten
válasz
Szalontahó #4588 üzenetére
A hivatalos Nintendo boltban 3 kiadás van:
- Bayonetta 2: csak a második rész, 40 font
- Bayonetta 1 + 2 Special Edition : a két rész együtt, 50 font, gondolom 1-1 lemez van a dobozban, mert a képen vastagabbnak látszik, mint az alapkiadás
- Bayonetta 1 + 2 First Print Edition : a speckó kiadás, 60 font -
Szalontahó
tag
Srácok! Vajon a Bayonetta 2 alap kiadása is 2 lemezes lesz az eu-ban? Mert mindenfélét olvastam a neten.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #4586 üzenetére
Kint él egy haverom, előzetes engedelmével az ő címére rendeltem
-
mirci18
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #4572 üzenetére
Értem és köszönöm csak mivel Linket láttam a hyrule warriors borítóján gondoltam ez egy újabb játék ami róla szól.
-
n000rbi
senior tag
válasz
ViharVadász #4579 üzenetére
Az első rész 18+-os, gondolom azért
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ViharVadász #4579 üzenetére
A 18-as mintha az első rész doboza lenne, a második rész a 16-os.
-
ViharVadász
őstag
-
ldave
félisten
Képek NoE-től
Yoshik egymás közt:
Hétvégi autósok:
A 13500 darabos limitált Bayonetta 2 kiadás:
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
mirci18 #4570 üzenetére
Lényegében egy területfoglalós hack&slash. Szektorokra van osztva a térkép, minden szektorban meg kell találni egy kristályt, amitől mi vesszük át a területen az irányítást. Ehhez kell lekaszabolni a légiónyi szörnyet, de a kristályokat komolyabb lények is őrzik. Egy-egy főszörny felbukkanására is lehet a térképeken számítani. Valami alibitörténet is van alárakva, de csak a külsőségeiben Zelda-játék.
-
ayo
veterán
válasz
mirci18 #4570 üzenetére
Semmi köze. Dinasty szó helyett hyrule van. Skin meg animáció ami más. Story nem sok van ahogy én eddig néztem. Kb 2 0 pályán kell szétkaszabolni mindenkit. A tréning az hasonló kis spinoff ami a lövöldözésre van kiélezve 8-12 pályán pontokért. Az mondjuk nagyon rövid de anno én azzal is el tudtam lenni. Már várom a 19et mert elrendelése a hyrule savas verziót. Zeldakban még nem csalódtam
-
mirci18
addikt
Lenne három kérdésem.
Mivel még új vagyok e téren érdekelne hogy a Zeldának van e köze a Hyrule Warriors-hoz?
Hyrule warriors miről szól?
Másik dolog: A Link's Crossbow Training játék az csak egy sima pár pályás tréning játék? -
Sirandrish
legenda
válasz
Dr.F.E.R.I. #4566 üzenetére
Tudtommal (amennyire ismerem az elődöket) a kettőnek nem sok köze van egymáshoz
-
Szalontahó
tag
válasz
Az tuti! Viszont teljesen más stílus mindkettő. Már nagyon várom. Az első rész nálam a top 10-ben van.
-
ldave
félisten
válasz
Valahogy nekem a Nintendo kosztümök nagyon nem illenek a képbe. A First Print csomag viszont tetszik.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #4561 üzenetére
Érdekes játék lesz ez a Bayonetta, szerintem a Hyrule Warriors-ra ráver egy-két kört.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #4564 üzenetére
Szerintem a PS2 korszakban leült a DW láz. De azért egynek elmegy kategória a Hyrule Warriors, én tuti be fogom szerezni.
Rossz játék elvileg nem lett.
-
ldave
félisten
Hát, a Hyrule Warriors se hozott megváltást Japánban, harmadik hétre már ki is került a top10-ből, összességeben 100 ezer alatt van.
-
Gebriel
veterán
Iszonyat jó lesz ez az új Zelda az 100%
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ViharVadász #4559 üzenetére
Köszi a tippet, erről nem is olvastam sehol.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
ViharVadász #4559 üzenetére
Délben kisajátítom a gépet
-
ViharVadász
őstag
Most kaptam az e-mail-t, hogy holnap Bayonetta 2 Direct lesz majd. [link]
-
Feverke
tag
válasz
tariattila #4557 üzenetére
ettol feltem, na mind1 akkor mostmar be Kell szereznem egyet. koszi az infot
-
Feverke
tag
Sracok, a Wii fit U hoz is remote plus Kell? vagy megy simaval is?
-
mirci18
addikt
válasz
RangerFox #4554 üzenetére
Megértelek.
Nekem a ps2 nagy vágy volt mert mindenkinek az volt.
Aztán mikor megvettem nagy seggre esés mivel közel 30 e ft-ért nem kaptam semmit amit én játékélménynek hívok.
Utána volt a gamecube több is szerettem időről időre játszottam de nem vonzott.
Valahogy mindíg casual gamer voltam ezért jött most jól a wii mert most már szeretek játszani az új irányítás miatt.
A sok új sportolási lehetőség miatt ami eljött a Wii-vel.Egyre jobban morfondírozok egyébként egy jetski-s kiegészítőn amibe a wii mote-ot kell belerakni.
Mert abádszalókon nem is olyan rég kpróbáltam egy arcade jetski gépet és magával ragadott az irányítása. -
RangerFox
veterán
válasz
mirci18 #4549 üzenetére
Persze, a Nintendo berkein belül van egy 3DS-em, és van egy Vita is itthon. 3DS-re kizárólag exkluzív címeket vásárolok, pár havonta egyet. Vitára meg párezer forintos leértékelteket Store-ról. Ezen felül néha SNES emu-zok, bepótolom rajta a régi Zelda LttP-t és a DKCR-eket.
-
mirci18
addikt
válasz
A.tessz #4550 üzenetére
Mindenki látja hogy a téma elkanyarodott.
De egy dolog biztos te sem örülnél hogyha a saját véleményedért mert vállalsz valamit hülyének néznének ugye?Egyébként rajtam nem múlik hogyha a fórumozók nem írnak irreális baromságokat. És a szegényebb réteget nem hülyézik le mert máshogy kéntelenek élni. Tudvalevő a dolgozó emberekből van több itthon aki a 150 000 ft-os átlagbér alatt keres mégsem becsülnek minket kellően.
-
A.tessz
senior tag
Csak én látom ugy, hogy kicsit elkanyaradott a téma. Egyébként eddig nem volt jellemző a nintendo topicra a kiélezett vita , itt mindenki nyugodt és laza. Maradhatna ezután is így!
Kicsitt más, hyrule nekem egyre jobban tetszik, végre egy kis hentelős fun játék, mondjuk az a coop baromira kéne bele....
-
RangerFox
veterán
válasz
SlayerSub #4538 üzenetére
Akkor én nagyon egészségesen étkezem, ugyanezt kajálom minden áldott nap. Az a napi 1 szendvics meg nem árt, pulykafelvágottal. Gabriel, 300 forintért vegyél nekem 1Kg kenyérrel és 7 szelet felvágottal arányos tonhalat.. Meg vidd el a munkahelyedre, és egyél.
ON topic
ldave: Nincs U konzolom, csak az N-es hírekért járok ide néha-néha, szóval a Zelda helyett a sarokba állok, és elszégyellem magamat! -
mirci18
addikt
Olvastam a cikket annó azért is tettem fel ezt a kérdést mert egy húron pendülünk ketten.
Metroid,Wawe race kötelező.Másik azt jól olvastam hogy a Wii-re megjelent Metroid Prime Trilogy egy az egyben tartalmazza az előző három játékot.
Vagyis elég ezt megvennem hogy újra játszhassak bármelyikkel? -
ldave
félisten
válasz
mirci18 #4545 üzenetére
Metroid nálam is előkelő helyen van. Írtam egy kisebb cikket a témában amúgy pár hónapja. (Önreklám rlz!)
-
ldave
félisten
Menjetek már szobára, srácok!
Aki a vonal után folytatja még e fenti (vagy lenti, beállítástól függ
) témát, az nem kap majd új Zeldát jövőre!
-------------------------------------------------------------------------
-
mirci18
addikt
válasz
Gebriel #4541 üzenetére
Tonhalat hehe ami tele van nehézfémekkel és egyéb olyan anyaggal ami jót tesz neked mert ugye a tenger nem valami tiszta.
Na fiúk akkor mi az egészséges lássátok be a boltokban és a piacokon sem nagyon tudtok olyat venni ami full egészséges és nem károsodtok tőle.
Higgyétek el én is nézek műsorokat és olvasok az élelmiszerekről.
Nem csak írok a vakvilágba. -
mirci18
addikt
válasz
SlayerSub #4538 üzenetére
Keksz csoki üdítő nem játszik mert az már luxus inkább sütök magamnak.
Ha húst veszel azzal se jársz jobban mert a csirke és a disznó és a marha és tele van antibiotikummal meg olyan dolgokkal amiktől gyorsabban nő mint a házi társai tehát ez se egészséges.Zöldségről már írtam
Én otthon termesztek zöldséget úgyhogy nem kell megmagyarázni hogy egészségesebb a bio és a termelői zöldség.
Csapvíz se egészséges mert van benne klór.
S nehézfémek arzén ha olyan helyen laksz plussz baktréiumok rozsda stb.Akkor ott tartunk hogy amiket kiírtál azokból eggyik se egészséges ja a rizs az azt egyek életem végéig.
Egyébként minden ember aki azt hiszi mennyire fitt és egészséges ezt a rizs hús zöldség kombot mondja.
De könyörgöm ezt eszitek minden nap.
Mert nem hiszem hogy kenyeret és más húst nem esztek. -
mirci18
addikt
válasz
RangerFox #4537 üzenetére
Én lassan ráhagyom mert gáz hogy szétoffolok egy Wii u topikot mert nincs már miről beszélni és csesztetnek.
Csak rosszul esett hogy lehülyéztek mert csóró vagyok és mert nem eszek egészséges kajákat.
Holott szerintük megtehetném.
De ha eszek zöldséget az se egészséges a vegyszerektől és a sok szennyeződéstől amit az esőből kap.
Akkor meg mi egészséges a bio bolt magvakkal.Shobert Norbi egy érdekes dolog.
Jó bizniszt csinált a semmivel.
Mert más is foglalkozik ugyanolyan termékkel mint ők ugyanolyan kondícióval mint ők csak olcsóbban adják norbinál.
Annó mikor még nem volt update minden leírta a könyveiben hogy együnk változatosan.
Ebbe beletartozik a zsíros kaja is mértékkel.
Utána meg kitalálta hogy mérgező minden és ő csinálja a tutit jó pénzért.
Jó a marketingje. -
Gebriel
veterán
válasz
mirci18 #4536 üzenetére
Valóban ez nem az a fórum.
Másrészt meg fogalmam sincs, hogy neked mi a megfelelő, mi ízlik neked és mi nem?A Google a barátod rá kereshetsz nyugodtan, hogy melyek azok az ételek amik nem egészségesek..
Vagy miket kell nézni egy termék megvásárlásánál..
Nem beszélve arról, hogy a helytelen táplálkozás, nem is laktat, és még többet eszik az ember, mert éhes marad, vagy hamarabb éhes lesz.
Kenyért nem fő étel, teli van szénhidráttal, tejtermékekből pl a zsír szegény, zöldségekből meg ha nem tudod kitermelni magad, akkor a piaci öreg néni aki saját maga termeszti és olcsón is árulja.
Igen, abba igazad van, hogy az ételek többségében adalék anyag van, de pont jó példát hoztál fel, házi húsokban nincs, akkor a darált húst nem a Tescoban kell megvenni.De van jó pár fórum és blog ami ezzel foglakozik, keresd meg ami neked megfelelő..
-
SlayerSub
tag
válasz
RangerFox #4537 üzenetére
Bocs, de én is úgy gondolom, hogy az alacsony minőségű élelmiszer sokszor drágább...
Mondom mit ne egyél: csoki, chips, keksz, üdítő (a 100% os narancs is egy rakás cukor), felvágott, és még sok más sz*r. Egyél húst és rizst, párolt zöldség, igyál vizet. (jó a csapvíz, nem kell ásványvíz...)
Aki meg megveszi a vákuumos pulykát, hát szíve joga, de az húst semmit nem látott. És a drága se sokkal többet, fehérje tartalom nuku. Süssél le csirkemellet és szeleteld tessék ott a felvágottad..
-táplálkozási fórum részemről off- -
mirci18
addikt
válasz
Gebriel #4535 üzenetére
Na akkor mutass nekem olyan kenyeret,tejterméket,zöldséget, egyéb dolgot amit meg tudd venni egy szerényebb keresetből élő.
Mert megvenném én is a drágább kaját hogyha lenne rá pénzem.
Vagy akkor egyek kétfélét mert az egészségesebb de az még kijön a pénzemből.
De egyébként mutass nekem ma olyan élelmiszert ma amiben nincs adalékanyag amivel nem mérgeznek.
A házi húsokban nincs.
De nem élhetek egész életemben kolbászon és szalonnán.Bár tudom hogy ez nem az a fórum de te mint szakértője az egészséges táplálkozásnak meséld már el légyszives hogy szerinted milyen egészséges kaját ismersz ami nekem jó lenne.
-
Gebriel
veterán
válasz
mirci18 #4534 üzenetére
""....... nem számolja senki, hogy az olcsó és egészségtelen élelmiszer valójában drágább."
Miért talán nincs igaza?
Attól még, hogy valaki csóró nem kell a szar kajákat meg venni.. kevés pénzből is lehet egészségesen táplálkozni, ha az ember informálódik, hogy mit szabad és mit nem.. -
mirci18
addikt
válasz
Szalontahó #4530 üzenetére
Végre egy ember aki kiáll mellettem és osztja a véleményemet.
Köszönöm. -
mirci18
addikt
Te kezdted én csak magamat védem:
"tehát ha az emberek pofájába az olcsó teszkós darálthúst tolják ( melyben elvileg max 30% a zsir, de szerintem annyi a hús ) akkor nem megy el a sarki henteshez, ahol olcsóbb, frissebb, és minőségibb a cucc, mert ehhez is -elnézést- hüje."
"a baj az, hogy a csórósághoz butaság is párosul. nem számolja senki, hogy az olcsó és egészségtelen élelmiszer valójában drágább."
Te írtad ezeket ugye?
-
mirci18
addikt
Most komolyan te honnan jöttél?
Ilyen emberrel még nem találkoztam.
Nem elég nem keresünk eleget még le is hülyézel minket.
Én nem keresek 150 et (azért nem mert ez az átlagbér ezt átlagolva számolják ki) de rájöttem hogy te biztos megkapod mert nem érzed át az átlagemberek sorsát.
De gratulálok hogy ennyire tájékozott vagy ilyen értelmiségi emberrel mint te már rég beszélgettem.
További szép napot.
Azt hiszem kár egymással beszélgetni nem mozgunk egy szinten .
Majd ha annyit keresel mint én akkor talán megérted azt hogy ha nincs pénzed akkor örülsz annak a kajának amit megveehetsz de ehhez annyi kell keresnek mint nekem és a sorstársaimnak akik megélnek 80-100 e ft-.-ból ez tán átlagbér nagyokos.Majd ha érdemben hozzá tudsz szólni a témához akkor gyere de javaslom ne ezen a fórumon villogtasd magad.
Még annyi hogy sok barátom úgy vette meg a gépet hogy hitelre mivel csóró de játszani akar.
-
ldave
félisten
Azt hiszem a Hyrule Warriors-ban a fan service maximumon lesz:
-
g@bo
nagyúr
válasz
mirci18 #4517 üzenetére
már leirtam, hogy az emberek csórók. a csórók nem vesznek se wii u se xbox 1 gépet, őket nem érdekli a mi "vitánk"
a baj az, hogy a csórósághoz butaság is párosul. nem számolja senki, hogy az olcsó és egészségtelen élelmiszer valójában drágább.
de ez nem is igazán ide tartozik.
[link] "150 500 forint a nettó átlagfizetés "
mien csóróságról beszélünk amúgy?
na, ez a téma itt befejezve.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #4516 üzenetére
Hja, azért a SNES érában virágzott a 3rd party játék a Nintendo gépein. Az N64-gyel indult meg a folyamat, mely még most is tart, sőt. És hát ebben elsősorban maga a Nintendo a hibás, jelenleg meg főleg, hisz a másik két gyártó nagyon hasonló hardvert ad, az N pedig teljesen mást, így jóval több munka szerintem megoldani bármilyen játék Wii U változatát, hiába az egységes fejlesztőkörnyezet (Unreal, Frostbite, Cryengine és társai) és a skálázódó megoldások, attól még időt és munkát kell belefektetni, ami pedig pénz.
-
mirci18
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #4516 üzenetére
Sajnos csak eladásokban.
Szerintem hogyha továbbra is max 5-6 milliót adnak ki a Nintendo főjátékaiból bajban lessznek.
De én szerintem még legalább két generációt kiadnak mivel a kézikonzol jól megy s azért az eggyik valamilyen szinten reklámozza a másikat. -
mirci18
addikt
Már ne haragudj de nem arcoskodok nem sztárkodok te kezdtél el okoskodni ezt fejezd be légyszives.
Én csak leírtam a véleményem.Tudod egy szomorú van az egész történetben azt hogy ahelyett hogy azt mondtad volna hogy sok embernek nincs pénze ezért vesz Tesco darált húst ahelyett azt mondod a legtöbb ember hülye azért vesz ilyet mert más is ezt vesz.
Amiből kisejlik az hogy nem látod át és be azt hogy ma Magyarországon mekkora szegénység van.
S ez kihat mindenre a konzolokra a szórakoztató iparra stb. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
tariattila #4512 üzenetére
Inkább azért csökken látványosan, mert a külsős kiadók elpártolnak. A saját exkluzívokból szerintem továbbra sincs kevesebb játék, mint korábban volt.
-
mirci18
addikt
válasz
tariattila #4512 üzenetére
A Nintendo exkluzívok jól fogynak főleg a MArio Kart,Pokemonok,Meg majd a Super Smash Bros, és még a kötelező Mario platform és Zelda játékokat meg sem említettem.
Egyelőre sajnos még a gamecube eladás alatt vannak a wii u játékeladásai (mert ahhoz kell viszonyítani nem a wii-hez) de remélhetőleg a nyugdíjazásáig megközelíti azt.
Sajnos ez a generáció ilyen volt és marad is csökkentett érdeklődésű de tán majd a következő jobb lessz.
Addigra majd kitalál valamit a Nintendo.
De addig is termel a kézikonzol piac annyi hasznot hogy kitartsanak még vagy 15 évig. -
mirci18
addikt
Te tényleg ennyire vagy korlátolt már ne haragudj vagy csak direkt idegesítesz.
Én konzol vásárlásnál tudatos vagyok szerinted minek pofázok itt a fórumon.
Ha hülye lennék akkor vennék egy xbox 360-at és csá.
Telefonban is különc vagyok mert windows phone-om van vagyis nem álltam be a sorba.Van még kérdés?
Ismersz engem?
Nem akkor meg minek írsz ide baromságokat.Másik dolog:
"a legolcsóbb sampont és fogkrémet tolod, mert mindenki azt veszi."Tudod barátom azért veszi mindenki a legolcsóbbat mert arra van pénze nem azért mert a szomszéd azt veszi.
De ha te ezt nem érted meg akkor nincs miről tárgyalnunk mert nem vagyunk egy szinten látásmódból meg másból sem. -
tariattila
veterán
válasz
mirci18 #4510 üzenetére
azt írtam én is, hogy a magyar (és hasonló kis)piac nem mérvadó.. de ha nemzetközi szinten történik majd ez akkor majd érezhető lesz...
s mivel már érződik a játékok számának csökkenése így gondolom MÁR történik....abban egyetértek, hogy minket ez még sokáig '''nem fog érdekelni'''
-
g@bo
nagyúr
válasz
mirci18 #4509 üzenetére
" mert más is azt vesz ez baromság. "
azt veszi, amit a reklám a fejébe ver. konzolban meg/is azt, amiről a szomszéd gyerek jókat mond, és a polcokon is azt a terméket látja.
és az most nem a wii u.
te mit veszel? amiről hallottál a reklámokban, amit vesz a haver, vagy utána is jársz mi a jó neked, esetleg olcsóbb is? kilépsz a sorból? kétlem.
a legolcsóbb sampont és fogkrémet tolod, mert mindenki azt veszi.
-
mirci18
addikt
válasz
tariattila #4501 üzenetére
Nem nagyon hinném hogy a tehetősebb réteg a Nintendo cuccait veszi meg.
Mert akik gazdagok azok általában a sor után mennek.
Audi Merci. Xbox Ps4.A mienk eleve egy olyan kicsi piac hogy lényegtelen a globális eladásokban még 1/10-et százalékot sem ad ki (0.01).
Tehát az hogy mi nem vesszük a konzolt és a játékokat lényegtelen.Manapság is és régen is az exkluzívok adták el a Nintendo konzolt.
Most is ahogy az N64 óta bármikor a third party fejlesztők fújtak visszavonulót.
Nem a Nintendo.
Vagyis nekem szomorú hogy nem lessz újabb Rayman játék wii u-ra vagy éppen watch dogs stb.
De attól függetlenül a Nintendo kiadja a saját játékait a gép eladási adatai-tól függetlenül.
És ez a lényeg mert a saját játékok mindíg viszik az eladásokat.
Szerény véleményem szerint amíg lessz Mari Zelda Metroid játék meg ehhez hasonlók addig lessz Nintendo konzol.
Ha meg ne adj isten több nem lessz kiadva (bár ez 15-20 éven belül kizárt) akkor is el lehet játszani az addig kiadott összes konzollal és játékkal. -
mirci18
addikt
Ember te miket írsz össze vissza meg vagyok lepődve a látásmódodon.
Az hogy vannak a hülyegyerekek akik megveszik a konzolt mert a szomszédnál is az van az egy dolog.
Nem érdekel.De ilyet írni hogy én és még sok ember azért veszi az adalékanyagos élelmiszereket és húst mert más is azt vesz ez baromság.
Én azért veszem a darált húst a tescosat mert arra van pénzem.
Azért veszem az adalékanyagos élelmiszert mert emberi árban más nincs.
És a legtöbb ember ezzel így van.Ha te nem így teszel szived joga de ne állítsd már azt hogy sok hülye a reklámok miatt meg a szomszéd miatt vesz szar kaját mert nem igaz.
Egyébként meg elárulom a sarki hentes is úgy vág át ahogy akar mert a felvágottjaiban is vannak adalékanyagok ráadásul nála valamelyest drágább a hús úgyhogy a tesco-s vásárló nem hülye csak erre van pénze.
-
g@bo
nagyúr
válasz
és meglepő, de a sok geek a teszkóban megveszi a legkotványabb nagykeres összerakott pécét... nem megy levadászni az alkatrészt és rakja össze. konzolt is azt vesz, amit látott a szomszédnál, amit reklámba az arcába tolnak.
tehát ha az emberek pofájába az olcsó teszkós darálthúst tolják ( melyben elvileg max 30% a zsir, de szerintem annyi a hús ) akkor nem megy el a sarki henteshez, ahol olcsóbb, frissebb, és minőségibb a cucc, mert ehhez is -elnézést- hüje.
kissé off. ti megnézitek mit esztek? minden felvágottban adalékhegyek, E250 /salétrom/ az ömlesztet sajtokban /foszfátok/, a tejtermékekben /alga/, mindenben.
napi fél kiló mérget eszünk, ami összeadódik.
érdekel titeket? nem. kimentek a piacra házi kolbászért, füstölt husiért? nem. eszitek az ipari mocskot, mert kényelmes. a szomszéd is azt eszi.na, igy nem jár utána az ember, miért is vegyen wii u-t, mert az neki jóóó.
-
Mister_X
nagyúr
Starfox, Zelda 2015-ben
Bezzeg Metroid sehol
kis retro: Nintendo 64x64 64 Nintendo 64 cím 64 szóban, az első a Super Mario 64.
-
tariattila
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #4502 üzenetére
igen! így jártam pont...
viszont el kellett csomagolnom mert nem kapják csak 'úgy' meg... jön szülinap, névnap.. majd akkor előkerülnek
addig is végigszáguldottam a beállításokon, soft. frissítésen stb...
az ilyen időigényes dolgokat a gyerekek nehezen veszik...így majd csak előkapom és lehet játszani....
mondjuk ez a fitmeter nem egy nélkülözhetetlen cucc -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Murphy egyik törvénye, hogy ha már minden próbálkozásod kudarcba fulladt, akkor olvasd el a használati útmutatót.
-
tariattila
veterán
válasz
mirci18 #4498 üzenetére
az eladások zömét magyarországon nem az általad is említett fórumokat-bújó geekeknek köszönhetik hanem a multikba beáramló tehetős (gyereknek megvesszük a legjobbat) rétegeknek...
ezek többnyire nem hackelnek...
(a geekek igen)tehát ha ezek nem kapják meg ott akkor nem vonulnak át családostól egy konzolboltba hanem vesznek x-boxot...
ha ezt kivetítjük magyarországon kívülre is akkor már durvább a helyzet...
az egyre kevesebb bevételből neked is egyre kevesebb játékot fognak fejleszteni (ez már érezhető is nem???)
bízzunk benne, hogy csak az ilyen kis piacokon áll be teljesen a N.
addig valamit úgy is elénkraknak (még ha nem is kishazánkban)Más:
ez a BalanceBoard iszonyat jó cucc (a szoftverrel és úgy összességében)
tényleg! kompatibilis a wii-vel vagx az U hoz kiadott más valamiben?
(úgy gondolom u.a.)
a boltos csak a szoftverre gondolhatott. . .a fitmetert hogy a rákba kell pároztatni?
az lcd-jén azt mutogatja, hogy a gamepad infrája fele fordítsam, majd a fitmeter elejére mutogat... ezt felváltva...
de semmi sem történik ...
lehet holnap elolvasom a leírását
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest