Új hozzászólás Aktív témák
-
Vebber
tag
válasz
Mister_X #12405 üzenetére
Tévedésben vagy. Ennél biztos, hogy a szemét Nintendo keze bőven benne van. Beáldoznak mindent az új, félresikerült konzoljukért.
A táska pénzt is megkapták a fejlesztők. Ugyanis KickStarteren kértek segítséget, és kaptak is 1 millió fontot, arra, hogy elkészítik, és biztosan Wii U-ra is megjelentetik. -
unrealnoise
senior tag
válasz
Mister_X #11133 üzenetére
Pont a Splatoon és MK8 miatt nem éri meg.
Plusz ahogy írtad, kevés helyen kapható már, ahol igen, ott meg vagy drágább, vagy nincs készleten, maradna Anglia, ebay, de onnan megint nem éri meg, mert utána vehetnék két "drága" játékot... Egyszerűen túl jó az a bundle.
Super Mario 3D World és Smash lesz a következő két játékom a géphez.
-
unrealnoise
senior tag
válasz
Mister_X #10916 üzenetére
NONO. Itt nem csak arról van szó, hogy az eladott példányszám számít portolási szándékot illetően a multiplat fejleszőknek. A Wii gyenge is volt, és erősen más közösséget, célcsoportot fedett le. (Szvsz.) És lehet programozni sem volt rá egyszerű, és a kontroller, irányítás is olyan lehetett amilyen. (Sosem próbáltam még...)
A Wii U-nál az a baj, hogy:
1.) gyengus hardver
2.) nem olyan egyszerű rá írni a játékokat, mint a másik kettőre
3.) részben a gyengus hardver miatt is, nem voltak olyan népszerűek a megjelent multiplat címek
4.) ezen okok miatt is egyszerűen nem is jöttek rá többé jószerivel.De az sem csoda, hogy az emben nem Wii U-n akar, szeretne multiplat címekkel játszani, hiszen azon lennének a leggyengébb minőségűek, és erre lenne a legnehezebb portolni a cuccokat is, ergo frémráta gondok és egyéb hibák, problémák lehetnek. Plusz elkésett online eshop, nincs achievement rendszer (Amit lehet valaki leszar, valaki nem, de KELL, ha mindenki más tudja.), stb.
Az NX-nél semmi mást nem kell tenniük, mint ütős hardvert kiadni, jó online szolgáltatásokkal, soha nem látott, több minőségi exkluzívval), X86-os legyen a gép, egy normális szabványos kontroller jöjjön hozzá, és akkor biztos jönnek rá a multiplat címek. És fogyni is fog. Én pl venni fogom rá a FIFA-t, a pCARS 2-t, NBA 2K-t meg még rengeteg mást is.
FONTOS:
Wii U-nál hiába lett volna szép az eladott példányszámok összege (ahogyan Wii-nél ez meg is volt), ha közben portolni is szar rá, és elég gyenge is.
A Nintendonak abból is ki kell törnie, hogy sokan azzal azonosítják a gépüket, hogy szinte csak Nintendo címek jönnek rá. Ezért AZ ELEJÉN én tuti leszerződnék egy-két nagyágyúval, hogy elsőként erre jelenik meg, elsőként erre jönnek a nagy kiegészítők, stb. Az ütős exek és a jó vas miatt hamar meglehetne az az eladott mennyiség, amit már nem hagyhatnak figyelmen kívül a multiplat fejlesztők, pláne, hogy minimális munkával meg lehetne rá jelentetni a címeket.
Ezek mellé természetesen soha nem látott reklám/marketing hadjáratot kell majd indítaniuk...
-
horkovy24
senior tag
válasz
Mister_X #10916 üzenetére
Ezt jól leírtad és jól meg is fogalmaztad!
Minden elismerésem!
Amúgy szerintem a Nintendonál a Wii U-al egy bizonyos ideje már így lehetnek ahogy írtad hogy ülnek mert akárki akármit is mond kimondva kimondatlanul de ők is tisztában vannak vele hogy mint konzol eladások terén nulla. Ezt úgy mondom hogy nem kell idevenni az amibookat meg minden fityf@szt. Itt a konzolról beszélek.
-
horkovy24
senior tag
válasz
Mister_X #10913 üzenetére
Szerintem itt nem az aktatáskányi pénzekről van szó.
Elég lenne annyi ha most valami olyan gépet tudnának letenni olyan szolgáltatásokkal ami jóval több embert magához a géphez tud szólítani. Gondolj bele ha a sony is meg a microsoft is azt csinálná hogy például a Rockstar-hoz vagy bármelyik nevesebb multi kiadóhoz minden egyes játékuk elkészülténél aktatáskányi pénzekkel rohangálnának hozzájuk hogy a játékok a gépükre megjelenjen akkor mi lenne. Meg sem érné az egész. Nekik elég annyi ha a gép eladások terén jó számokat mutat és már nyomatják is ki rá a játékukat mert tudják minél több tulaja van a gépnek annál több játékuk kelhet el. A Monster Hunter pedig Wii U-ra is volt aztán nem hozta meg azt amit igazán kellett volna. Konkrétan a gép eladások megugrását jelentős mértékben. Szerintem itt a Monster Hunter már kevés valami más kell és nem a Galaxy-ra gondolok.
Az a kombózás amit említettél már egy kicsit érdekesebb lehet.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Mister_X #9803 üzenetére
Férfi vagyok...soha nem olvasok ilyen szarokat
Amúgy is odaadtam a nagyinak tűzrevalónak
Mellesleg általában mire előveszem a dobozból, addigra itt válaszolnak..bár most elaludtamkoncsik Ahha..tök jó..most épp Minecraft volt az újdonság
ayo Olyasmi
aya A beállitásokig még nem jutottam el
-
-
ayo
veterán
válasz
Mister_X #9505 üzenetére
igen, azt benyelték, de az EU szabályzás miatt lett áfa, szerencsére nem kellett a magyart, viszont más digitális oldalnál meg fizethetjük.. a legjobb az lenne, ha mi ilyen szegényebb orosz zóna lennénk
a felbontásról meg annyit, hogy 24" on egy méterről is csúnya pl a Mario Kart vagy a Hyrule Warriors... persze nézheted a 40"-et messziről, de az már megint olyan, hogy annyit látsz belőle mintha közelebb néznél egy 30"-t mondjuk...szóval nem leszel sokkal előrébb
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Mister_X #9481 üzenetére
Tévé ügyileg nekem csak egy öregecske Sony csúcsmodellem van a 4:3 trinitronos korszakból, ezért én most gyakorlatilag a nulláról indulok megint játék ügyben. Sokáig új tévé után kutakodtam én is, de egyik PH! hír fórumában valaki adott egy tippet, hogy alternatívának meg kellene nézni ezt a 4k monitort. Tetszett az ötlet, mert mindenképp UHD-s készüléket szeretnék, elég nagy is, de nincs a tévékre jellemző nagy input lag, plusz azt kötök rá amit csak akarok. Mivel a jövőben PC-t is építenék majd, így két legyet ütök vele egy csapásra. A januári fizummal együtt meg is veszem, majd írok róla pár sort. Konzolok közt perpillanat egyértelműen a Wii U-t preferálom, főleg az exkluzívjai miatt, de emellett pofátlanul olcsó is (főleg amit én vettem), plusz a dobozos játékai sem annyira borsosak, mint a másik két konzolnál. A monitor marad a rendszerem központja, erre gyakorlatilag bármit ráköthetek, bármivel játszhatok. A PC építésbe egyelőre nem vágok bele, megvárom mi lesz még ebből a DX12 mizériából. Az XBOX érdekes lehet a mostani Win10 frissítés miatt, de a legjobban a kontrollert irigylem tőle. Főleg az Elit kontrollerre fenem a fogam, ha lesz PC-m, minimum egy ilyet szerzek hozzá. PC mellett magára a konzolra nem nagyon lenne szükség, mert az MS szerintem sok exkluzívot áthoz majd Win10-re is. A PS4 az, ami néhány exkluzívon kívül semmilyen szinten nem érdekel. A másik kettőnél erősebb, de az FHD-t ugyanúgy ez se bírja el, inkább PC-t építenék helyette. Utóbbi mellett komoly laptopot sem vennék, mobil eszközre szükség van, de egy Acer Switch 10-szintű windows-os tábla nekem a jövőben már untig megfelelne, komolyabb munkákra meg ott lenne a gémer gép teljesítménye. Egyelőre a Wii U kipipálva, nemsokára a monitor is, a PC meg majd valamikor, ha letisztul kicsit ez az új hullám az alacsony szintű grafikus kódolással.
-
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Mister_X #8817 üzenetére
Fizikai méretet mindig lehet csökkenteni, de egy bizonyos ponton túl már nincs értelme. Kell legyen valamekkora robusztussága a kártyának, különben könnyen megsérül vagy elkallódik. Méretnek ez még jó szerintem, amit a N alkalmaz, a Vita kártyáit már túl aprónak tartom személy szerint.
-
adalbert1
veterán
válasz
Mister_X #7732 üzenetére
A direct-en nem úgy nézett ki, illetve itt is azt írják, hogy fonalból lesz.
-
Peat;)
veterán
válasz
Mister_X #6679 üzenetére
Most annyiból lenne jó a hardware részen másolni a másik kettőt (alapjaiban) hogy az ottani fejlesztők egy kézmozdulattal portolják a címeket a nintendo gépére is. Mások az igények a különböző konzolokon, de ha nem nagy munka akkor egy kisebb bázis esetén is megéri kiadni a játékokat nintendora. Jó lenne egy mindenes konzol, álmodik a nyomor
Egyébként nem biztos hogy asztali konzolon törik a fejüket és van benne üzleti logika sajnos.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Mister_X #6508 üzenetére
Szerencse, hogy végül nem Magic kolléga javaslatát szavazták meg.
-
boost
veterán
válasz
Mister_X #6429 üzenetére
Videó itt: https://www.youtube.com/watch?v=Jkv8A23tJsA
Csodaszépnek néz ki.
-
ldave
félisten
válasz
Mister_X #6241 üzenetére
Majd egyszer lehet én is, de biztos nem adok érte 10k Ft-ot. A többi Wii U-s Ubisoft játék pár hónap alatt már féláron volt kapható, most meg 4000 Ft körül vannak UK-ból.
Amúgy ahogy olvasom tényleg tisztes munkát végzett az Ubi, ráadásul teljes multiplayer is van benne, ha jól tudom PS360-on a coop nem volt elérhető, itt meg igen.
-
RangerFox
veterán
válasz
Mister_X #6034 üzenetére
Nem a WiiU topic-ról volt szó, csak mivel tudom hogy ezt is, meg a 3ds topicot is olvasod, nem akartam két helyre leírni ugyanazt....
A szintlépést meg nem értem.
#6037.: Ennél volt már nagyobb lehúzás. Vagy max jönnek az amiibo 2.0, amik már több játékhoz is el tudnak menteni adatot, és nem sárga cölöpökön állnak. -
Gebriel
veterán
válasz
Mister_X #6000 üzenetére
Hátaz A. tényleg indokot ad a japán Wii-nek.
B, Na mi? Áruld már el légyszi...szabo111
COD most annyira újat mutatott hogy amikor megláttam akkor 99' Unreal Tournament jutott egyből az eszembe, hatalmas újítás tényleg..AC-ről is lehúztak egy valag bőrt.. de talán ez a Unity.
-
horkovy24
senior tag
válasz
Mister_X #5995 üzenetére
Irigyellek téged a japán Wii U miatt!
Ezen akkor simán lehetne tolni az új Fatal Frame játékot.
Egyébként ha már japánból hozatod a gépedet én a helyedben a fehér 32Gb-os gépet választanám mert az itt biztos senkinek nincs mivel ebben a térségben nem kapható. A gép színével is jobban járnál meg aztán egyedi is lenne a géped és engem jól megöl az irigység!
-
horkovy24
senior tag
válasz
Mister_X #5944 üzenetére
Pontosítsunk egy kicsikét. Meg legyél szíves olvass vissza egy kicsikét hogy tudd is mit írsz nekem tulajdonképpen. Mert úgy látom megint megtaláltál.
Nekem a Wind Waker Hd az egy teljesen új játék volt mert soha a büdös életben nem játszottam vele. A Gamecube játékokért meg ugyanúgy azért sírtam mert nekem az a konzolgeneráció egy az egyben kimaradt. Meg azért tedd a szívedre a kezed a Nintendonak nem igazán szokása ez a HD-s remastered dolog. Ami esetleg meg jön az már több éves nagynevű játék nem az elöző generációból előhúzott játék. Mert nem akarnak minden generációnál pénzt kicsikarni az emberekből ugyanazért a játékért minimális grafikai tuning mellett. Tudsz te ha akarsz.
De nem ártana mélyebben átgondolni a dolgokat legalábbis azokat amit írsz nekem.
-
boost
veterán
-
Sirandrish
legenda
válasz
Mister_X #5613 üzenetére
És a WiiU játékok nem telepítenek fel ezt-azt a lemezről? Mert pl PS3-nál azt olvastam hogy van olyan játék ami 3-6gigát is felrak..nah most akkor azért nem mindegy hogy 2 cím fér el rajta vagy teszem azt 8.
Nyilván a WiiU-s játékot kevesebbet raknak fel ha már 8 és 32gigás gépek vannak, de a lényeg a lényeg.
Másolnak-e/töltenek-e vinyóra cuccot a játékok, és ha igen akkor mennyit? -
boost
veterán
válasz
Mister_X #5609 üzenetére
Hú, ez elég jó akció. Különben ma vettem észre, hogy a SportClub - Teniszhez nem szükséges Sensor bar, elég egy WiiMote.
Összedugtam a szenzort a géppel, és nem mutatta a kezecskét, de mégis működött a Tenisz.
KB 30 perc mérgelődés után vettem észre, hogy nem jól dugtam össze, nem toltam be teljesen.
-
tariattila
veterán
válasz
Mister_X #5504 üzenetére
jaa, hogy ilyen fiatal vagy! ?!
ok...
párommal váltott műszakban vagyunk ami fél-egy órás átmenetet jelent a felügyeletükben HA a gyerkőcök otthon vannak épp...
erre az időre nem szeretem ha kint vannak az udvaron és bent őrültködnek (mint mondtam 6-9 évesek!)ami legjobban és leghosszabban leköti őket az a konzol...
mind1... minden élethelyzetet nem érthet mindenki... a nintendo meg főőőleg
-
tariattila
veterán
válasz
Mister_X #5498 üzenetére
aha...
van(nak)/volt(ak) hasonló korú gyermek(eid) ???
csak kérdezem...
s megjegyzem: nem minden úgy működik ahogy azt eltervezed...
a helyzetet nehezíti, hogy pont azért vettem konzolt (két nintendot is), hogy arra a kis időre míg magukra kényszerülünk hagyni őket akkor le tudják kötni magukat... inkább mint hülyeséget csináljanak...
(még mielőtt okos ötletek jönnek... igen, van fakockájuk és egyéb játékuk is) -
válasz
Mister_X #5498 üzenetére
2 fiú (8 és 5) nagyon rosszcsontok tudnak lenni, de a megtanulták, hogy ezekhez csak apával lehet nyúlni. Tabletek esetén volt egy határfeszegetés, jelszócsere, tablet elrakása megoldotta.
Persze nem könnyű, 2,5 éves hugica tegnap ugrott lelkesen, hogy a BD kinyíló tálcáról a lemezt kivegye, én meg hangosabban szóltam rá... 1/4 óráig ölelegettem a könnyel teli szemű tündérvirágot, megmutattam, melyik gomb csukja a tálcát... Szent a béke. A tároló egyébként egy lecsukható fafedéllel zárt, emögött vannak a szent lejátszók, de már nem kell mindig lecsukni... Most éppen skylanders giants a sláger, főleg a világító figurákkal (starter 3800, figurák 1300), na azokat cserélhethetik a platformon (wii) -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Mister_X #5424 üzenetére
Nekem a nyolcból a legrövidebb játékidejű darabom a 3DS-es Castlevania, azt végigjátszani kábé 12 óra. De annyira tetszik, hogy háromszor is végigjátszottam már, utoljára ki is maxoltam. Így már abba is belenyomtam közel 40 órát és alighanem a legnehezebb fokozaton még nem is játszottam (azt a legutolsó kimaxolás oldotta fel). Nálam ezért releváns a játszott idő, mert csak jó játékkal tudok sokat játszani (ha rövid, akkor is). Ki mit csinál a saját játékaival, már nem az én dolgom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged