Hirdetés
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
tariattila #4512 üzenetére
Inkább azért csökken látványosan, mert a külsős kiadók elpártolnak. A saját exkluzívokból szerintem továbbra sincs kevesebb játék, mint korábban volt.
-
mirci18
addikt
válasz
tariattila #4512 üzenetére
A Nintendo exkluzívok jól fogynak főleg a MArio Kart,Pokemonok,Meg majd a Super Smash Bros, és még a kötelező Mario platform és Zelda játékokat meg sem említettem.
Egyelőre sajnos még a gamecube eladás alatt vannak a wii u játékeladásai (mert ahhoz kell viszonyítani nem a wii-hez) de remélhetőleg a nyugdíjazásáig megközelíti azt.
Sajnos ez a generáció ilyen volt és marad is csökkentett érdeklődésű de tán majd a következő jobb lessz.
Addigra majd kitalál valamit a Nintendo.
De addig is termel a kézikonzol piac annyi hasznot hogy kitartsanak még vagy 15 évig.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Eladó Új-Bontatlan Steam Deck OLED 512Gb / 1Tb
- PlayStation Portal hibátlan
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest