- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Asztrofotózás
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
RepeatSector #5468 üzenetére
Szóval ami előnye lenne, abban épp gyengén teljesít....best dealnek tűnik
-
mirci18
addikt
válasz
RepeatSector #5062 üzenetére
Köszönöm az az egy év garanciával ki vagyok segítve.
Általában nem szoktak garanciálisan töltőket és egyéb kis értékű cuccot visszavinni.Moli.hu
Tudom a rendszer működését köszönöm a választ.
Ezért is vásárolok sok mindent Kínából mert megspórolom rajta az itthoni kisker áfáját és nyereségét.
Nyerészkedjenek máshol.
Ha Magyar termék lenne fizetnék érte de egy import vacakért minek fizessek nyereséget egy cégnek ha nem muszály. -
ludla
őstag
válasz
RepeatSector #5045 üzenetére
Még volt hozzá a Hama "Thunder V24" de már ezt se tudom beszerezni
Kár hogy ilyen hányatott sorsú lett a wiipedig szerintem eléggé korrekt a játék élmény és játszhatóság.
-
ludla
őstag
válasz
RepeatSector #5043 üzenetére
Van egy genius kormány, ez jó a wii he? a hivatalos leirasban is szerepel. http://kormany-videojatekhoz.arukereso.hu/genius/trio-racer-f1-31620030100-p44174648/
-
válasz
RepeatSector #4946 üzenetére
Speedlink - Mr Smith for Wii
sl-3437-swt -
ludla
őstag
válasz
RepeatSector #4850 üzenetére
Akkor erre gondoltál? Nyko Wand+
-
ludla
őstag
válasz
RepeatSector #4848 üzenetére
Ez az fogalmam nincs esetleg replikábol melyiket érdemes venni
-
g@bo
nagyúr
válasz
RepeatSector #4846 üzenetére
nehogymár az eredeti Smith & Wesson helyett te megvennéd a replikát?
ez a wii lelke. megvesz valami kokány darabot és utána a gyárit. nem túl jó 5let.
dx meg egy 1dolcsis hulladékraktár.
-
mirci18
addikt
válasz
RepeatSector #4821 üzenetére
Köszi a tippet.
-
sittes79
addikt
válasz
RepeatSector #4823 üzenetére
Köszönöm akkor meg is veszem.
-
mirci18
addikt
válasz
RepeatSector #4819 üzenetére
Akkor azt beszerzem a wii-re is úgy is első szériás gép legalább kihasználom.
Köszi a választ. -
mirci18
addikt
válasz
RepeatSector #4799 üzenetére
Irányításra nekem tökéletes volt a run.
Mi lett benne pocsék?
A többit majd kipróbálom később köszi.
A nitrot már videón láttam elég gagyi a grafikája még wii hez képest is gondolom az egyszerűbb ds portolhatóság végett.Másik. A carbon-t és a pro street-et is ugyanúgy csonkolták mint a run-t?
Azért kérdem mert a run ezen téren csalódás volt plussz ezt a két részt amit írtam kiadták gamecube-ra is érdekes módon. -
hipernick
tag
válasz
RepeatSector #4791 üzenetére
Köszönöm! A board nem eredeti. Egyébként a wii moddolt, usb-n keresztül... Gari nincs.
-
mirci18
addikt
válasz
RepeatSector #4778 üzenetére
Nem személyeskedem bocs ezt tényleg privátban írtad.
-
mirci18
addikt
válasz
RepeatSector #4776 üzenetére
Már ne haragudj de hónapokkal ezelőtt volt róla szó és pont te hoztad fel hoztad fel hogy az Ea szerverek még mennek.
Ami nekem eggyet jelent az EA által kiadott játékokkal.
Majd akkor kipróbálom azt a 3 játékot amit említessz. -
mirci18
addikt
válasz
RepeatSector #4769 üzenetére
Amíg nem találok egy olyan listát amin normálisan vannak felsorolva azok a játékok amik multiplayer része működik online addig édeskevés az számomra hogy egy játék működik.
Mert eddig bármit vettem a gép mellé nem működtek online.Ki ideges én csak nyomatékosan írtam nem fogok számájlizni feleslegesen mert elmúltam már 16.
Épp az a bajom hogy billentyű és egér nélkül használhatatlan pusztán a wii mote-al a böngésző és a youtube.
Sajnos ez a része annak idején nem lett normálisan kifejlesztve. -
mirci18
addikt
válasz
RepeatSector #4765 üzenetére
afamily edition NEM TÁMOGATJA A GAMECUBE JÁTÉKOKAT.
A virtual console és Wii ware címekkel igazad van-
Eddig még egy lemezes játék online supportját multiplayerét nem tudtam mert nem működnek.
Mivel nincs egy lista a ma működő játékokról így ez lehet téves információ is.Netflix számunkra felesleges.
Youtube böngésző pedig fapados roszabb mint egy mobiltelefonra írt program így ez is felejtős.Szóval itt az a kérdés akar e valaki gamecube játékkal játszani és virtual console címekkel vagy csak wii játékot akar használni.
-
The DJ
addikt
válasz
RepeatSector #4649 üzenetére
Úgy néz ki, hogy lehetőségem van hozzájutni néhány géphez minden tartozék nélkül, de egyelőre igényt felmérek, hogy lenne-e értelme foglalkozni velük avagy sem, mert ha senki se veszi meg őket akkor nem akarom, hogy a nyakamon maradjanak.
-
mirci18
addikt
válasz
RepeatSector #4603 üzenetére
A saturn itthon ritka.
Sok ember nem ebayozik de vaterázni mindenki tud.
Sok emebrt megrettent az angol nyelv plussz ott vannak ugye a magas postai díjak is.Ps2 annó nagy sláger volt nemhiába szeretik abból adtak el eddig a legtöbbet konzol szinten.
ezt csak tán a Nintendo ds-ek előzik meg de azok kézikonzolok.Balance board nekem is jön jövőhéten remélem működni is fog.
Apropó az integrál kft-t ismeri valaki?
Ők foglalkoznak nem egy wii-s kiegészítővel teszteletlenül a vaterán.
Tőlük vettem most a balance board-ot. -
AndrewBR
senior tag
válasz
RepeatSector #4603 üzenetére
-
t256
őstag
válasz
RepeatSector #4595 üzenetére
Én összevateráztam egy dobozos Saturn-t 9500 Forintért. Játékokat viszont nem találok hozzá.
Wii-hez Nekem semmi extra kiegészítőm nincs. Talán egy Zappert beszerzek a House Of The Dead 2&3 Returns miatt. Inkább a játékok beszerzésén ügyködöm most.
A PS2 tényleg nagyon megy. Most jöttem a Corvin Konzolból. Egy ifjú pár két játékot is vett és még alkudni is tudtak.
-
mirci18
addikt
válasz
RepeatSector #4595 üzenetére
5 k a szememben sok ennyit nem ér lévén mennyibe kerül egy konzol.
De vegyed nyugodtan annyiért.
A saturnban szerintem nem az játszik hogy jó konzol mert nem.
Az hogy ritka nincs belőle vagyis a Segából újabb kiadás.
Mivel ritka konzol sokat ér.
Egy igazi gyűjtőnek nem az a lényeg hogy a konzol kedvelt legyen hanem ritka.
Igaz ez egy játékra is.
Szerinted miért ér olyan sokat egy olyan Nintendo játék amiből annó 200 példány kelt el.
Nem azért mert szerették talán a világ legroszabb játéka volt de ritka és egy gyűjtőnek az a fontos.
Mert míg gyűjtőként vehetsz 10 nes-t vagy 10 snes-t annyi idő alatt míg ezeket megveszed max 3-4 saturn kerül elő. -
mirci18
addikt
válasz
RepeatSector #4586 üzenetére
Pedig hidd el ha a gamecube játék nem keresett hanem third party játék akkor nem keresett.
Most is van vagy 10 beragadt játékom.
És tapasztaltam hogy mint írtam minnél több játékot adsz a géphez árban annyival roszabbul jársz. -
mirci18
addikt
válasz
RepeatSector #4589 üzenetére
Hát maga a konzol sose volt drága a Ninterndónál használt piacon egy bizonyos elévülési idő után.
Hanem maguk a játékok a drágák mert használtan a keresett játékokkal jó pénzt lehet keresni.
Szerintem az xbox-ra és a ps-re a régebbi generációkra kisebb az igény az eredeti játékokra azért azokért nem is adnak annyi pénzt.Ne viccelj 5 k egy tápért nevetséges ás mikor egy komplett szett 7 e ft-ot épp ha ér.
Max 2-3 k attól függően mennyire sürgős a táp beszerzése. -
AndrewBR
senior tag
válasz
RepeatSector #4586 üzenetére
Saturn embertelen árban van.
Átmentünk sega-nintendo retro fórumba.
-
mirci18
addikt
válasz
RepeatSector #4575 üzenetére
Ahogy én néztem 7 k környékén indulnak a gépek.
De ennél a gépnél hatványozottan igaz minnél több játék van hozzá annál olcsóbb.
Nem egyszer volt már 10-11 k környékén ilyen gép egy karral 10 játékkal.
Annyiért meg ingyen van.Metroidra visszatérve azt olvastam a grafikán javítottak a wii-s kiadásra.
Akkor mégse történt ez meg? -
mirci18
addikt
válasz
RepeatSector #4490 üzenetére
Na akkor marad az hogy még mindíg a legjobb az első szériás wii márcsak a gamecube játékok miatt is.
-
moli.hu
őstag
válasz
RepeatSector #4482 üzenetére
"""ha teszel rá kompatibilis wifi-t vagy éppen lan adaptert akkor van neted is!"""
nincs. The Wii mini does not support online functionality. The Wii LAN adapter will not function even if it is connected to the Wii mini's USB port.
-
AndrewBR
senior tag
válasz
A héten számítottam be gy wii-t de utána jöttem rá hogy USA NTSC...
(figyelmetlenség... mind1, megoldom...
)
-
g@bo
nagyúr
válasz
RepeatSector #4484 üzenetére
sd kártyáról ment a hb channel telepítése...
-
mirci18
addikt
válasz
Amit nem akartam írni hogy gyárilag használható lenne de másra nem még módosításokkal sem.
Pl dvd lejátszás videók nézegetése stb. -
humi1
tag
válasz
RepeatSector #4466 üzenetére
Ez engem is érdekelne!
-
mirci18
addikt
válasz
RepeatSector #4463 üzenetére
Más megoldást hogy érted mert eddig bármelyik játékot próbáltam nem működött online.
Érdekelne mert napi szinten használom a gépet. -
AndrewBR
senior tag
válasz
RepeatSector #4463 üzenetére
Én a héten szereztem egy masinát.
Most szervizben van hogy átnézzék minden porcikáját hogy utána nyúzhassam.
Már alig várom hogy MJ Experience-el toljam.
cod szervereket nem is tudtam!
-
mirci18
addikt
válasz
RepeatSector #4456 üzenetére
Semmi gond köszi neked is a segítséged.
-
mirci18
addikt
válasz
RepeatSector #4452 üzenetére
Én nem gamecube játékokra gondoltam hanem wii-re de egy hozzászólásban már kaptam rá választ előzőleg.
-
t256
őstag
válasz
RepeatSector #4444 üzenetére
Nem kell Őket bemutatni, van itthon mindkettő. A Gamecube D-padját melyik játék használja egyáltalán? Nekem semmi bajom a gombokkal, megszokást igényelnek. SNES és PSX után én is alig találom, hogy mit kéne megnyomni. MGS Twin Snakes-nél sikerült a legrosszabbul a gombkiosztás.
Az N64 analóg karja tényleg katasztrófa. Vigyázni kell rá. Az enyém még jó állapotban van. Szedtem már szét ilyet, olyan mint ha saját magát darálná le. -
webdeejay
aktív tag
válasz
RepeatSector #4381 üzenetére
köszi!
-
perge666
veterán
válasz
RepeatSector #4381 üzenetére
-
zozika001
csendes tag
válasz
RepeatSector #3938 üzenetére
Szia!
Köszönöm a hozzászólásodat, egyenlőre nem boldogulok, mert valamiért a aggrement elfogadásánál elakadtam. Nem tudom miért, ha nem boldogulok még írok ha nem veszed zaklatásnak
köszi:Z -
ldave
félisten
válasz
RepeatSector #3925 üzenetére
Jajj, hülye vagyok. Kimaradt hogy nem Wii-s címekre gondoltam, azt tudom, hogy tudja, hanem GameCube címekre
Szóval van egy Wii-m, komponens kábellel a TV-re kötve, betolok egy GC lemezt, akkor lehetséges-e, hogy 480p lesz a kép? -
Something_
őstag
válasz
RepeatSector #3920 üzenetére
Sofmodot raknék rá, gondoltam a legújabbra nyomom letterbombbal, de most már elkezdtem a 4.1E-re Indiana Jones-sszal.
Volt rajta valami régebben, de kusza az egész.
-
idegen lény
addikt
válasz
RepeatSector #3909 üzenetére
Eddig se vették, most, hogy már előrendelhető a PS4 és az XO (a PS4 nem is sokkal drágábban), szerinted hányan fogják megvenni a Nintendo-rajongókon kívül, akik szerintem már meg is vették? Szerintem is jó gép, de hasonlítsd már össze a két másikkal! Csupán két pozitívumot látok benne, a Nintendo játékokat és a visszafele kompatibilitást, de nincs benne semmi forradalmi, amitől a Wii olyan népszerű lett. Ráadásul el is kapkodták a tervezését. Az érintőkijelzős cucc borzasztó lassan reagál, és ugyan az tetszik benne, hogy mondjuk mutatja a térképet játék közben, ami picit pörgősebbé teszi a játékot, ugyanakkor nagyon hamar lemerül a nagy kijelző fogyasztása miatt. Már a neve miatt sem veszik, annyira hasonló a neve a Wii-hez, hogy a mezei vásárló azt sem tudja, hogy mi az a Wii U. Valószínűleg azt hiszi, hogy az is egy Wii. Meg azt sem tudják, hogy kompatibilis a Wii kiegészítőkkel és játékokkal. Nagy-Britanniában a Wii-ből három év alatt hat milliót adtak el! 22 millió brit háztartásból 5-ben megtalálható a Wii! Sőt, azt tervezték, hogy Wii játékkonzolokat fognak alkalmazni minden osztályban heti legalább egy testnevelés órán!
Ehhez képest a U: [link] [link]
Persze, az lett volna ideális, ha még hagyták volna pörögni a Wii-t, hiszen még bőven volt benne pénz, és szépen kivárják, hogy a másik kettő mivel rukkol elő. Simán megtehették volna. Akkor most kijöhetnének egy minimum PS4-es grafikájú géppel. Egy ilyen ziccert kihagyni! -
t256
őstag
válasz
RepeatSector #3909 üzenetére
Ez az! Nintendonál mindig is volt játékélmény. 10 perc játék után elfelejted a grafikát.
Hallottam egy hírmorzsát, hogy hosszú idő után lesz új Megamen játék. -
mirci18
addikt
válasz
RepeatSector #3898 üzenetére
1-Es akkor ezek a jatekok hogy mennek?
2-Azt lehet tudni hogy jelenleg milyen jatek elerheto online multin?
3-A mario kart szerintetek kitart meg egy ideig mert amiatt is vennek ilyen gepet? -
bopeti98
őstag
válasz
RepeatSector #3873 üzenetére
Hogyan lehet kikapcsolni a készenléti módot?
Amúgy igen, narancs színűen világit.
-
bopeti98
őstag
válasz
RepeatSector #3868 üzenetére
Ezeket hol lehet ki/be kapcsolni?
-
idegen lény
addikt
válasz
RepeatSector #3851 üzenetére
Köszönöm a válaszod, bár nem tudom, hogy mi alapján minősíted le ezt az elég jól dokumentált, megtörtént esetet. Arról volt szó, "hogy a család a kontrollerben lévő alkaline elemeket valamilyen oknál fogva kicserélte lítiumosra", ami később felrobbant. Ez hihető is, hiszen a Wii használati utasítása is szól ilyesmiről, bár érdekes módon a magyar nyelvű nem is említi a lítiumos elemeket, csak a nikkeleseket. (Csupán azt említi meg, hogy a konzolban magában van egy lítiumos elem, de az nem is tölthető elem.)
-
idegen lény
addikt
válasz
RepeatSector #3843 üzenetére
De ez ugye nem ceruzaelem?
-
bopeti98
őstag
válasz
RepeatSector #3808 üzenetére
Köszi! Akkor inkább veszek egy használt eredetit.
-
moli.hu
őstag
válasz
RepeatSector #3785 üzenetére
pontosan! ezert is hangzik nagyszeruen az xbox1 internet-fuggosege
motionplusos jatekok
ajanlani a red steel 2-t es a skyward sword-ot tudom csak. ha erdekel a sport, akkor grand slam tennis, tiger woods 12. gyerekeknek a wii play motion es a wii sports resort. a tobbi vacak. -
zack
nagyúr
válasz
RepeatSector #3778 üzenetére
Ezzel a listával az a baj, hogy egyik 2,5" HDD sem kapható amiket néztem.
Szóval annyira nem vagyok kint a vízből.
(#3779) moli.hu
Eredetit nem lehet feltolni lemezképben úgy hogy ki van herélve?
-
moli.hu
őstag
válasz
RepeatSector #3778 üzenetére
szerintem ezt itt mar nem kene, mielott torlik az egesz elozo 20 hozzaszolast, inkabb privatban folytassatok.
a hivatalos valasz az, hogy a jatekok egy dvd-t foglalnak el, 4.7GB.
-
zack
nagyúr
válasz
RepeatSector #3776 üzenetére
Szupi. Köszi. Egy Kingston 4GB 101-esre hány játék férne el kb? Mert lehet akkor azt befogom ideiglenesen.
-
Sirandrish
legenda
válasz
RepeatSector #3737 üzenetére
Nah időközben megnézegettem és Group alatt tényleg több karakter van mint Classic modban, a gond csak az hogy Zeru Suit Samu néni sehol sincs
Közben már behoztam Sonicot, Falcot, Cpt Falcont meg Lucariot is, és ők ott is vannak Classicban is..Samu nénje eltűnt
ldave És még a Zeldáimat is akarod...hát..ideje jobban fizető állás után nézni
-
Sirandrish
legenda
válasz
RepeatSector #3733 üzenetére
Akkor "multi"ba adta volna meg?
Hmmm...erre rákukkantokJátszottam a 64essel..szerintem az még kiforratlan volt..a Melee-be több ezer órát nyomattam a haverokkal, de szerintem a Brawl, egyelőre jobbnak néz ki
Persze aztán lehet idővel a melee visszafoglalja a trónt de még a Brawl vezet -
Mister_X
nagyúr
válasz
RepeatSector #3663 üzenetére
Ofkórz hárdkór, ne tudd meg mennyi FPS-em van
De majd igazolok Wii-re, ha minden igaz és akkor arra fogom rákötni.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
RepeatSector #3660 üzenetére
Jelenleg egy 800*600-as monitort használok. Úgyhogy mindegy
-
Mister_X
nagyúr
válasz
RepeatSector #3658 üzenetére
Szövegszerkesztés és böngészés. Bár előbbi esetleg megoldható az utóbbival...
-
norbert0929
tag
válasz
RepeatSector #3176 üzenetére
Enyhén Brutális a Cucc..
Mindent!.. Mindent lejátszik!.. -
moli.hu
őstag
válasz
RepeatSector #3176 üzenetére
csakhogy en ezt itt nem eroltetnem.
-
bela85
aktív tag
válasz
RepeatSector #2815 üzenetére
hehe.. köszi.. falun lakom, családi házban.. van focilabdám
De attól függetlenül érdekelne egy ilyen játék.. (gondolok itt a rosszidőre, mikor nem lehet kint focizni..) meg amúgy meló utánra jó lenne kis szórakozásnak -
bela85
aktív tag
válasz
RepeatSector #2808 üzenetére
Köszi, Wii Sport Resort az megvan.. (van motion plusom) igaz csak 1 így nem lehet ketten játszani vele..de ez van...
Sport Island-ot nem ismerem, de megnézem milyen videók vannak róla.. -
moli.hu
őstag
válasz
RepeatSector #2731 üzenetére
Mely homebrew-kat szeretned hasznalni?
-
Zigur
senior tag
válasz
RepeatSector #2729 üzenetére
No warez.
Amúgy ott a google.
-
RepeatSector
senior tag
válasz
RepeatSector #2692 üzenetére
Már megvan
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest