Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztrofotózás
- Monitor hiba topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Androidos tablet topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
válasz
ujtzjani #1671 üzenetére
a wii fit plus semmivel sem kevesebb, mint a wii fit 1. mas szavakkal a wii fit 1 minden egyes reszet tartalmazza a wii fit plus. viszont a plus-ban sok uj napi gyakorlat es jatek van, emiatt ertelmetlen a wii fit 1-en gondolkodni.
ettol fuggetlenul a wii fit plus is egy rakas sz..szerencsetlenseg, mivel irdatlan sok idot elvesz a navigacio es az animacio. nekem nagy csalodas, mert anno az volt az igeret, hogy konnyedebb, folytonosabb lesz a kezelese. sot, mar eleve a plus letezese is a nyugati piac lassusag miatti panaszanak betudhato.
en minden evben leadok vele 10-15 kilot csupan azzal, hogy 2naponta mérem magam, remelem iden karacsonykor nem fuggesztem fel a merlegelest..
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
ujtzjani #1671 üzenetére
Én mindenképpen a plus-al venném. Nekem a sima van meg. Az sajnos nagyon nem lett hibátlan progi. Egy Fitness program, de nincs benne edzséterv. Tehát csinálsz, amit akarsz, azt vagy jó, vagy nem. Ezzel szemben bekerült már az új verzóba ez, így azzal már van értelme foglalkozni. Én mostanság tervezem egy plus beszerzését (magában, mert board már van), így konkrét tapasztalataim nincsenek, de ha most akarszvenni, akkor a simát ki ishagyhatod. Maximum, ha nagyonbejönnek a board-os minigame-ek, akkor majd használtan veszel egy WiiFit alapot külön. De nem akkora nagy durranás a "játék része", hogy komoly összegeket áltodznék bele.
A hol vegyemre nem tudok tippet, én használtan vettem 18K-ért...de mostanában már láttam 12K-érthasználtan. Vatera, apronet, vagy itt PH-n nézelődj.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ! AKCIÓ !Garanciális - Számlás - PS5 Slim digital eladó
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- PS4 FAT 1TB Dobozával + 2 kontroller + 3 játék
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest