- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok. Ez a 99 dolláros game vouchers mi lenne pontosan? Csak annyi hogy 2 játékot megvehetek? És így elvileg sporolhatok kB 20 eurót?
-
Dinasti
senior tag
Tudom , hogy a swich topik, de gondolom itt a tagok többsége hozzám hasonlóan wii és wii un kezdett. Több helyen is feltettem a kérdést művel úgy több emberhez eljut. Remelem nem akkora bűn🙄. A monser Hunter sajnos teljesen más kategória 2 részét is végig vittem . De köszönöm .
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Mostanában elkapott a Diablo mánia. Főleg az első 2 résszel jatszom mostanában . A 3.pihen a következő szezonig. Erdekelne hogy hasonló kaliberű játék jelent e meg wii vagy wii u ra? Köszönöm előre is.
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Van a csoportban olyan aki játszik a Diablo 3al most az új szezonban? Jól esne egy karakter húzás 1-70 lvlre. Természetesen vissza tudom adni a boostot van már 70es katakterem.
Friend code: sw-5082-2063-1742 -
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Ha valaki szeretne karakter boostot , húzást vegyen fel bátran! Szezonban játszom!
Sw-5082-2063-1742
Ja igen Diablo 3😊 -
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Vettem micro sd kártyát a konzolba. Hogy lehet beállítani hogy arra töltse le a játékokat ? Nem volt idom foglalkozni vele alaposan de első nekifutásra nem jöttem rá.
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Veronában éppen most futottam bele egy jelentős learazasba az eggyik műszaki boltban. Ha memóriakártyát szeretnék a Switchbe mit kell nézni azon kívül hogy micro sd legyen? Van valami más szempont is?
Előre is köszönöm a választ! -
Dinasti
senior tag
válasz
scyllafren #9476 üzenetére
Értem. Hasonlóra gondoltam én is. Koszi !
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Sikeres össze hoztam egy csikarást a Switch kijelzojen... Mit tudok tenni ilyen esetben? Lehet cserélni?
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Az EStoreban mikor szokott lenni frissítés az akcióknál? Vagy itt nincs olyan rendszer mint pl az Ms Storenál hogy keddenként új címeket dobnak be?
-
Dinasti
senior tag
Köszönöm !
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Zeldához kellene pici info. Hogy tudok a pajzsok on csúszni ? Pl hegyről lefelé. És nyílvessző két lehet craftolni valahol? Sosincs elég...
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Ma egy érdekes eset történt. Külföldön vagyok nem birom kivárni hogy hazaérjek igy gondoltam digitálisan vásárolok. Nem is ez a lényeg.. Feltöltöttem 60 eurot a fiokómban. Máskor is volt már ilyen minden rendben ment. De most errort irt a számlámról lement a pénz az accountomon viszont nem iródott jóvá és email sem jott a nintendotól. Járt igy már valaki? Várjak 1-2 napot vagy mit csináljak? A Nintendonak is hogy irjak mikor semmilyen rendelési szám nem jött emailbe? Vagy hivjam a bankom? Esetleg ilyen live chat nincs a supportal? -
Dinasti
senior tag
A Nintendo e shopban van lehetőség visszatérítést kérni? Nincs konkrét problémám csak hogy mire számitsak? Ha igen akkor mi a menete?
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Végre neki kezdhetek a Zeldának. Mivel videót nem szeretnék nézni róla így merült fel pár kérdés bennem. Van itt valami javasolt haladási irány? Beállítottam egy szinte kezdő helyen felvett mellékkuldetést de elég izmos mobokba futottam bele. Meg kezdenek szaporodni a tárgyak a tatyómban. Van olyan amit gondolkodás nélkül adhatok el? Sikerült bányásznom is. Ezek az érvek később kellenek majd valami gear fejlesztéshez van ezeket is adjam el? Meg pár tippet ötletet elfogadok rutinos jatekosoktol. A játék világa elsőre beszippantott... fantasztikus!! -
Dinasti
senior tag
Egy moba cimet kiszurtam az aréna of valort. Ennek örülök.. MAgamban azért eljátszadoztam már a gondolattal hogy ilyesmik is jönnek majd a konzolra. Még egy Pubg klón mondjuk a Rules of Survival és teljes is lenne a boldogságom a Nintendo exkluzivok mellett. Eddig azt hittem az erőszakosság miatt nem álmodozhatok ilyesmiről de ha a nácik jöhetnek akkor battle royal-t is kérek
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
A Zelda telepítésénél fog letölteni valami patchet? Csak azért kérdezem mert megyek vissza külföldre ahol csak mobilnetem lesz igy ha mondjuk valami nagyobb mennyiségű adatot szedne le akkor azt még a boltban kellene megoldanom -
Dinasti
senior tag
válasz
Kvelstadt #8747 üzenetére
Ne érts félre! Nem betegszem bele,csak kérdeztem. A másik dolog meg hiába vagyok Nintendo párti 1989 óta az ilyen megoldások továbbra sem szimpatikusak. Azért egy youtube app simán elférne a gépen... Vagy akár egy bármilyen böngésző. Ha utazik az ember kényelmesebb lenne játszani és videózni a konzolon mint előszedni mellé a telót is... Na de mindegy ez van. Köszönöm a válaszokat.
-
Dinasti
senior tag
Srácok én vagyok nagyon szerencsétlen vagy tényleg nincs böngésző / youtube a switchen?
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Ma érkezik meg a Switch-em. Viszont a Zeldára még várnom kell a 2 ünnep közötti időre. Érdekelne hogy a nintendo storeban is vannak demo játékok vagy valami free to play hogy azért kipróbáljam a gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Motoros topic
- Synology NAS
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest