- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bababobi
csendes tag
Úgy gondolom az idei e3-at vitte a Nintendo.
-
Bababobi
csendes tag
válasz
Sirandrish #17166 üzenetére
Nagyon szép. Ezt én is kinéztem magamnak.
-
Bababobi
csendes tag
válasz
PitkyePadvan #16407 üzenetére
Nincs régiózár.
Hivatalos:
"Nintendo Switch game cards are not region locked."
-
Bababobi
csendes tag
válasz
Sirandrish #16181 üzenetére
Ez király😀
-
Bababobi
csendes tag
válasz
Sirandrish #16174 üzenetére
Ha lesz gyerekem tuti szivatni fogom ilyenekkkel. "Kisfiam megjött a switch."
-
Bababobi
csendes tag
válasz
Sirandrish #16157 üzenetére
Ez nagyon jó.😀
-
Bababobi
csendes tag
Sziasztok!
Hosszú gondolkodás után tegnap zárás előtt félórával bementem az argosba és megvettem végre a switchet. Gyors otthagytam 600 fontot.
Eléggé féltem milyen lesz mert soha nem próbáltam csak videókon láttam meg amit itt olvastam és nekem a ps vita hatalmas csalódás volt.
Idáig nagyon tetszik, reggelig játszottunk
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Programozható Guitar Hero / Rock Band kontroller
- Asus Rog Ally Z1 Extreme
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest