Hirdetés
- Videószerkesztés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
PlayIT Store csak azért létezett/létezik, mert rendezvények mögött álló cég kiadta licenszre a nevet. Ez részben ugye reklám is nekik. Itt volt valami kavar, de erről pontos részleteket nem tudok. Csak hogy nem hosszabbítottak szerződést az üzemeltetővel.
Gondolom ezért is került át a Konzolvilághoz és valószínű náluk marad a név.
Én inkább játékot meg kiegészítőket vettem tőlük, mert voltak náluk jó árak.
Szerk.:
Amúgy idővel nem a cégek, hanem az üzletek létjogosultsága kérdőjelezhető meg. Szerintem... Főleg COVID óta rengetegen álltak át az online vásárlásra.Nem tudom náluk mi a helyzet, de gondolom ahol van üzlet és nem szűnik meg, a helyi kiszolgálás miatt még rentábilis a működésük.
Nekem mondjuk tök mindegy, hogy melyik üzlet milyen néven fut. Úgyis ott fogok vásárolni, ahol számomra a legjobban megéri.
-
bwoay
nagyúr
válasz
adalbert1
üzenetére
az nekem is fura, de vélhetően mi vagyunk túl öregek már ehhez.
A Play It Show az ország legnagyobb gamer eseménye, de üzletként számomra borzasztó esetlenül hangzik ez a név. A fiataloknak viszont biztos ez számít fogalomnak, nem az 576 KByte.
Mondanám, hogy nem hiszek igazán ebben a konzolboltosdiban, legalábbis abban a formátumban nem, ami a legfrekventáltabb helyeken, a létező legmagasabb bérleti díj + legmagasabb munkabér kombó mellett üzemel (heti 7 munkanapos bevásárló központok). A másik meg az, amit te mondasz: szerintem 5 éve nem vettem játékból fizikait. Mindezek ellenére azt látom, hogy ahol korábban csak 576 volt, ott most elfér egy Konzol Világ meg egy Play It Store is. Mondjuk mostantól pont nem értem, hogy ki kivel van
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

koncsik