Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cooler Master topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cSuwwi
senior tag
válasz
Zsírkrétamen #54750 üzenetére
Nekem is sokszor volt piros de már meguntam. A színállítás kb. rutin lesz később. Feléleszted a gépet, majd alul nyomod a kis gombot (T van rajta) és az analóg kart benyomod, akkor vált színt, dupla benyomásra meg módot (villog, szivárvány, off).
Nálam már annyi, hogy élesztés, mindkét T-gomb nyomva, egyszerre a két analógot ameddig kell, de mindig két különböző színre. A fényerőt is érdemes levenni, ugyanúgy T és analóg de nyomás lehett lefelé húzva (felfelé meg erősít). A kapott kézikönyvben le van írva, van jópár lehetőség.
Táskát én nem vettem, van a gyári tokom, a kontrollert meg egy szatyorba dobom mellé
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Nem várt a CMF jövő hétfőig
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forrmell.enn
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Miyoo Mini V4
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest