Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
kikikirly
üzenetére
Volt itt már minden inteltől amd-ig, anno még C16-C64- amiga A2000-rel kezdtem, utána pc vonalon celeron 1700-assal, és szépen végig az úton, ennyiből két hardverhibám volt, egy samsung f1-es vinyó első 1-2 hónap alatt leromlott smart értékei alapján lett csere, meg egy intel D905-ös procim hibázott valami tesztben folyamatosan, ezen kívül 25 év alatt semmi.
Én mint írtam, gyakorlatilag mindent alapon használok, a jelenlegi aktuális problémával kapcsolatban is folyamatosan frissítem a biost, egy ideje ketté van választva a normál és a tuningos mikrokód, előtte se volt tuning, most sincs, tehát elvileg tiszta, hogy a tuning problémát jelent az élettartamban, gariban, de én a fentiek miatt nem vagyok érintett, viszont azért mégse mindegy, hogy még így is lehet gond, és ugye a piaci értéke ennek a szériának gyakorlatilag nulla lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
- Óvodások homokozója
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest