Hirdetés
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Monitorkalibráló eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Hasonlóan régi gépekkel (C64, Plus4) kezdtem én is, de a PC-s vonalon is Pentium 1 óta mozgok. Összesen 14 évnyi Intel főgéppel és 11 évnyi AMD fő géppel, jelenleg épp Intelem van, de nagyon sokszor volt vegyes a kép, pl az Athlon XP-m mellett volt P4-esem is, a 4 magos Phenom mellett C2D is, és még sorolhatnám. Mindig épp azt vettem, amelyik jobb vételnek tűnt. Hiba nekem is hasonlóan kevés volt mint neked.
Amin viszont csodálkozok, azok a hater-ek. Itt van aki már temeti az Intelt vagy épp a másik oldalon az AMD-t. De ha bármelyik nagy cég a földbeáll, akkor a másiknak nemigazán lesz konkurenciája, nem lesz verseny.
Nekem special semmi kedvem ahhoz, hogy 5 év múlva 3× áron vegyek +5% teljesítményt. Mondjuk annak is meglenne a varázsa, mert akkor a mostani lapomba megvenném a legnagyobb procit amit bele tudok rakni, és gépfejlesztés 15 évre letudva
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Bestbuy játékok
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest