- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Epson nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Hasonlóan régi gépekkel (C64, Plus4) kezdtem én is, de a PC-s vonalon is Pentium 1 óta mozgok. Összesen 14 évnyi Intel főgéppel és 11 évnyi AMD fő géppel, jelenleg épp Intelem van, de nagyon sokszor volt vegyes a kép, pl az Athlon XP-m mellett volt P4-esem is, a 4 magos Phenom mellett C2D is, és még sorolhatnám. Mindig épp azt vettem, amelyik jobb vételnek tűnt. Hiba nekem is hasonlóan kevés volt mint neked.
Amin viszont csodálkozok, azok a hater-ek. Itt van aki már temeti az Intelt vagy épp a másik oldalon az AMD-t. De ha bármelyik nagy cég a földbeáll, akkor a másiknak nemigazán lesz konkurenciája, nem lesz verseny.
Nekem special semmi kedvem ahhoz, hogy 5 év múlva 3× áron vegyek +5% teljesítményt. Mondjuk annak is meglenne a varázsa, mert akkor a mostani lapomba megvenném a legnagyobb procit amit bele tudok rakni, és gépfejlesztés 15 évre letudva
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Képregény topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Renault, Dacia topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Epson nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5700X3D dobozában eladó (értékelésre vár)
- 6. és 7. gen i3 és i5 processzorok érkeztek!
- 8.gen i3 és 9.gen i5 processzorok érkeztek!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest