- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
r3dsnake #849 üzenetére
Azt mondjuk én sem értem, mi a tökömet szórakozik a Nikon. Kezdetben a Canon is jól le volt maradva az eyeAF-fel, de jól láthatóan sikerült megugrani a tisztességes szintet, ennél több már tényleg nem kell. Nem akarom elhinni, hogy a Nikon nem képes hasonlót fejleszteni, még a Z8-ba sem. Z6II-nél még érthető, mégis csak egy 4 éves konstrukció, de hogy az újak se tudnak tökéletes szemkövetést még, az érdekes. Z9 is trágya?
Egyébként engem még az se zavarna, ha pinpointtal mindig a szemre kell mutatni, mert 99 százalékban portrét fotózok, van rá idő. De mire a joysticckel odateszem a pontot a szemre, a nap lemegy. Az újrakomponálás pedig valamiért pontatlanabbnak érződik, mint tükrösön volt, bár nem értem, hogyan lehetséges ez, a fizika ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Sony DSC-HX 300 50x zoom fényképezőgép
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest