Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
részben segít, de a markolat sem növeli meg az obi távolságát, ami annyira közel került, h kövérebb obiknál (pl. Tokina 50-135, Sigma 18-50/2.8) már hozzáért az ujjaim felső része, ami kényelmetlen (hiszen ott nem párnázottak az ujjak),
másrészt nem szeretem a markolatokat: nagy, ronda lesz tőle a váz, és még a saját lábán sem áll meg többé a legtöbb obival,
és persze bár stabilabb lesz a fogás, gumiborítást nem ad rá, ugyanazzal az izzadtan csúszós műanyaggal találkozik a tenyérha ezzel a vázzal kezdtem volna, talán föl sem tűnik, és elfogadom - de a D70 gyakorlatilag tökéletes fogása után (bár az is műanyag, a legnagyobb kéz is elfért rajta, és az obi is elég távol volt ahhoz, h ne érjenek hozzá az ujjvégek. Ott föl sem merült a markolat témája. A D300-hoz ugyan próbából beszereztem, de a nagy mérete miatt végül nem használom: 1-2 mm-rel ugyan lehetne magasabb a váz, de így is elfogadható, még éppen ráfér a kisujj) kellemetlen kontraszt volt, ezért nem tudtam megbékélni vele
-
TeeJay
félisten
az 50-es az Fullframe objektív, míg a 35-ös DX-re van gyártva.
D90-re talán a 35/1.8 lesz az igazi mert a szorzó miatt ~50mm körüli látószöget fogsz kapni ami tökéletes egész alakos fotók készítéséhez
ráadásul nagyon pengén rajzol és gyönyörű elmosást tud.
egyedüli negatívum hogy picit torzít de elhanyagolható
50körül kapható 1év garivalhamarosan én is megveszem nyárra
-
Degeczi
nagyúr
mindenképpen márkásat, Sandisk az egyik legjobb elérhető
(Ultra II elég, ha az már a 15 MB/s változat. 1.5-2 éve már azok vannak, így valszeg az)csak eredeti legyen, itthon Hama Kft garanciájával forgalmazott, mert sok a hamisítvány
4 GB valóban elég lehet kezdetnek (még akár RAW-ban is), legföljebb nyaralás előtt veszel még - a kártyaárak úgyis csak lefelé mennek
-
TeeJay
félisten
artwork mediker digitcam mindegyik 252500ért adja most 18-105VR objektívvel és ők rendes magyar Nikon garit adnak
én még december eleje felé 269900-ért tudtam megvenni mert azt hittem vissza fog menni az ára 280-290felé...
ha várok 2-3hónapot akkor 20ezret nyertem volna de sebaj megérte a gép, sosem bánom meg az fix -
TeeJay
félisten
árgép link
mindenképp lecsapnék a mediker akciójára mert csak addig tart a míg a készlet és ők 2év garit adnak mellé mivel a magyarországi Nikon termékeket forgalmazzák.
220volt is 2évet ad de ők európából hozzák a cuccokat és sajnos ha valami baj lenne hozzájuk kell vinni nem mehetsz a fóti úti Nikon Hungáriához sajnos...
ha medikerben elfogyna a készlet akkor a fotoexpert is 2éves magyar garit ad szóval őket is megnézheted.ez most valami raktárpucolós akció lehet mert dec. elején is volt ilyen amiről pont lecsúsztam és nekem csak 269900ért sikerült megvenni most meg majdnem egy 20lepedővel olcsóbb
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest