- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
Ezt hol olvastad?
Az nfl.com szerint épp ellenkezőleg, a tavalyi, 5 éves, 90milliós szerződéshez hasonlót akarnak, csak más szerkezetben és nyilván a csapat felé biztosítékokkal a sérülés esetleges kiujúlásának esetére.
A 49ers pedig most, hogy átstruktúrálták valamelyik sztárjuk szerződését (asszem Edwards-ét, de nem találom a cikket), felszabadítottak vagy 10milliót/év, ami pont jól jöhet Peytonnak. Randy Mossról nem is beszélve.
A Titans közben leigazolta Jeff Saturday-t, aki 13 éve snappeli a labdákat neki.ami engem meglep, az a 49ers belépőjének jellege. Nem csak azért, mert szerintem Alex Smith-vel teljesen jól meglennének hosszú távon (nem miatta bukták a főcsoport-döntőt), hanem mert az összes többi kérő az bejelentkezett, fogadkozott, aztán meghívták a nagy sztárt, 6-7 órás megbeszélés vele gyertyafényes vacsorával, magángéppel stb, breaking news az nfl-en, rajongók a bejáratnál. Az aranyásóknál ez mind kimaradt. Csendben léptek, és ők látták elsőként dobni, ők csináltak rajta először "physical"-t még az előtt, hogy csinnadratta lett volna. Sőt, csinnadratta most sincs.
Én továbbra is a Titans-t tippelem befutónak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged