Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
3-4 kilóért vegyél egy ilyet és kész ... Civic 6Gen
Vagy egy jobb állapotú Swiftet !
-
Fkris
őstag
Bazzz, Twine, vigyázz magadra! Nekünk még be kell rúgni legalább egyszer!
Amúgy igen, beszélgettem Apummal erröl, ő is mondta, ennyi pénzért nem éri meg venni, mert évi 1500 miatt áll benne csak a pénzem..
Max 3-4 kiló körül kéne valami kis kocsi, ami tök egyszerű, és mégis a ház előtt áll, eljutok vele A-B be, meg évi 1-2 esetleges balatont kibír.
ja és viszonylag jól is néz ki, pl fiesta mk1, astra g, ponto 2stb...
Még talán a twingo is, van érte 150 kamposorru matyim -
twine
veterán
válasz
rootkiller #12696 üzenetére
Hasonlóan gondolkodtam én is a múltban a gyerek szájon csókolásárol...
Aztán megszületett a fiam(!) És kb 1-2 éves kora között, folyamatosan pusziztam a csepp kis száját....
A vérem,a húsom,a részem,,,, elképzelhetetlenül más érzés a saját gyermeked, mint ahogy "kívülről" látszik....
Aztán épp a napokban juttatta eszembe asszony, hogy ezt a szokásomat csak úgy el is hagytam...nem tudatosan,, csak elmúlt...Szóval megértelek,,, de mosolygok is rajta egyszerre...(mondjuk az is más tészta, hogy ilyen képeket nem hogy nem posztoltam sehova, talán nem is készült...)
Más:
Srácok nagyon beteg vagyok,,, de asszony megmentette az életem,, legalább berángatott a teraszról éjszaka, hogy ne fagyjak meg...így a nappaliban folytattam a rókázást... földön fekve nagykabátban...
Rohadt szédülés...nem bírom -
rootkiller
őstag
Anyuka olyan képet tesz fel ahol a gyerekeit szájon csókolja. Phejj, undor. Hányok.
-
horvathkrisz
addikt
Majd ha autót veszel, erre azért figyelj: (Igen Boti, neked is szól)
Campbell autószerelési törvényei:
1. Ha eljutsz a hibás alkatrészig, nincs szerszámod a kiszereléshez.
2. Ha ki tudod szerelni, az alkatrészüzletben nem kapható.
3. Ha kapható, akkor ki se kellett volna cserélni. -
LógaGéza
veterán
válasz
randras_83 #12692 üzenetére
Fúú a Twingó is
Édesanyámnak volt egy ilyen 0,9-es szörnyeteg, mikor nevelőfater beleült, a maga 120 kilójával, ellen kellett kormányozni, annyira dőlt arra az irányba ahol ült
Idén kellett volna műszakiztatni, de inkább leadták a MÉHbe -
LógaGéza
veterán
válasz
randras_83 #12687 üzenetére
500-ért nagyon az alja van szvsz... Ráadásul papír még mindig (bárki bármit mond)... Én ha asszonynak kéne autó, nem ültetném egy Suziba... Aztán felcsavarodik egy fára, vagy valami gyökér belemegy (autóval
), és b*szhatom a megspórolt párszázezrem a totálra tört fél családot és autót nézegetve, miközben egy Jazzből sértetlenül szállt volna ki...
Ráadásul csak a 2005 utáni Swiftben van ISOFIX (mondjuk az megint más tészta, azok teljesen jók), Jazzben meg van. -
gzbotii
nagyúr
válasz
randras_83 #12687 üzenetére
Totalcarnal mindenki az Jazzre recskazik, ha kisautó kell.
De azok kicsit drágábbak. -
randras_83
addikt
-
LógaGéza
veterán
Ha csak ilyen kevés a futás, akkor vegyél olyat, amiben vigyorogsz végig ennyi idő alatt
Amúgy ja, mikor én vettem a kocsit, azt mondtam, hogy évi 5 ezret se éri el majd a futás, most két év távlatából közelebb van az évi 15ezer, mint az 5... Megnyílt a világ
Ibiza tényleg felejtős, kemény a futóműve, mint a vaskorlát a kocsma előtt... Nem ilyen utakra való...
Focus jó lehet, ha meg tudsz barátkozni ezzel a gyönyörű látvánnyal -
Zoja™
őstag
Én is mostanában nézegettem, mit lehetne venni 500 körül. 28 éves fejjel kezdtem neki a jogsinak, jövő hét kedden lesz a forgalmi vizsga, ha az össze jön elsőre, akkor már csak a közlekedési hatósághoz kell besétálnom.
Első autónak nézni kéne valamit, nem kell sok extra, csak vigyen el A-ból B-be, meg ne dögöljön meg alattam egy Debrecen-Pest oda vissza úton.
-
twine
veterán
válasz
Scooter74 #12676 üzenetére
Azért előfordul, hogy csak az "emberség", és a jóindulat beszél belőlem, minden hátsó szándék nélkül,,,
ez épp ezen ritka alkalmak egyike...
A "kis" türelmes, jófej hölgy topiclakónkat, pedig tisztelem annyira, hogy segítsek neki,(hátsó szándék nélkül) ha időm, és energiám épp engedi
Szóval a házasságom ezt nem befolyásolja...
De hiába a szavak, ha nem tudtam segíteni...viszont legalább az akarat megvolt -
gzbotii
nagyúr
Focus I, facelift? Ebbe a keretbe már bele kell férjen. 1.6 101Le, jó futómű.
Esetleg Seat Ibiza?
Ford Fiesta? -
Fkris
őstag
válasz
LógaGéza #12679 üzenetére
Nagyon kevés az az 1.2 es motor.....
Szvsz 1000-1500 km a mostani szokás alapján, mivel suliba(belváros miatt) tuti a bkv, de lehet, hogy ha kint áll a ház előtt az autó, akkor más lenne.
Plusz többet tudnék melóba vinni embereket, ez akár heti 100km+ De kitudja...Viszont ABS, légzsák alap, jó euro ncap, és onnantól a többi extra
-
Fkris
őstag
Gyerekek, nézegettem az autókat.
700ért van fullos 2006os 1.3as Swift, vs 2001es 1.2-es Astra, full fapad, 599ért.
Előbbi 137e km, utóbbi 200.Nagy gondolkodóba ejtett a rizsrakéta, bevallom.alkatrészek nagyon olcsóak hozzá, plusz 10 éves, nem is olyan öreg.
Igaz, év vége, kövi tavasszal esedékes, de hasonló árban gondolkodok.
-
gzbotii
nagyúr
Haverral dumáltunk USB-csatlakozókról és szóba került a régi telefonom, ami ballagásom előtt kaptam, egy SE V640i. Mekkora menőség volt annó, pedig már bő egy éve a piacon volt, amikor én megkaptam.
-
Scooter74
őstag
-
pcnet
addikt
válasz
bigrock #12664 üzenetére
Akkor ma Marcaliban sokan meg fognak gyógyulni, ugyanis borforraló fesztivál lesz.
-
bigrock
addikt
válasz
#49738752 #12660 üzenetére
Egy népi gyógymódot javaslok: "Végy két marok kakukkfüvet, szórd forró vízbe, lassú kevergetés mellett önts hozzá egy kanál mézet, apróra tört fokhagymát, zsályalevelet. Főzd egy órán keresztül, majd ha kihűlt, öntsd ki a p****ba, és igyál házi pálinkát, forralt borral kísérve"
Amúgy, jobbulást! -
gzbotii
nagyúr
válasz
randras_83 #12655 üzenetére
Heti 1 szabad napom van. Máskor egyetem meg melo. Nincs nagyon idő.
-
randras_83
addikt
én nem értem, hogy lehet ilyen SOT-okat elérni, pedig nem ma kezdtem kb te is tudod, hogy évek óta koptatom én is a bill-t, tegnap örült a fejelm, hogy 4h+ SOT volt az OPOval, aztán rájöttem, hogy nem volt bekapcsolva a helymeghatározás, én minden telefonomon mindent mindig használok, szvsz így van értelme az okostelefonnak, és így 3h SOT körül van egy nap kész-slussz-passz-se több se kevesebb, mindegy hogy N4 N5 OPO Xiaomi...
U.i.: ezért van 10.000mAh-os XIAOMI POWER BANKOM
-
w333
félisten
válasz
randras_83 #12653 üzenetére
Hát a fene sem tudja már ... ha jól emlékszem általában olyan 4-5 óra kijelzőidő azért megvolt, a G2 -vel pedig a 7 óra SOT sem volt lehetetlen
Minek kell erőltetni ezt a QHD kijelzőt ? csak arra jó hogy gyorsabban merüljön !
(#12658) randras_83
Nálam is minden sz*r be van kapcsolva a helyzetmeghatározás is (alap) ... az nem lehet hogy 4G -n használod és kevés a térerő ? emiatt keres és nagyon merül is !
-
niof
veterán
válasz
Kocsma-kocsma, haza.
De nem viszem túlzásba, mert még be kell pácolnom a sertéstarját a holnapi ebédhez! Az meg nem csinálja meg magát...
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Munkába
-
Scooter74
őstag
Skacok,
23 órája van a telefon töltés nélkül 2 óra 30 perc kijelzőidőnél tartok és még mindig 34%-n van az akku.
Nem semmi.
Holnap lesz egy kis időm és szerintem letesztelem a kamerát. -
twine
veterán
válasz
slice14 #12644 üzenetére
Nekem meg intézményi szinten elvileg korlátlan Google drive....
De egy jó ideje gondolkodom én is a 100gigás csomagon....csak még szokatnom kell magam az érzéshez, hogy amit megveszek, az nem "mindörökké", hanem bérlés...
Jobb szeretem "tulajdonolni" a dolgokat, mint bérelni...
De a 100gigás csomag egy jó megoldás lehet...éves szinten cca. 7000.-Huf nem egy horror összeg...Csak ahogy mondtam,egyelőre kényelmes a céges lehetőségem...
-
Scooter74
őstag
válasz
horvathkrisz #12638 üzenetére
Én már megkaptam ezt a plusz 2GB-t.
-
slice14
veterán
válasz
Jó reggelt kihányok!
Had védjem meg az oldalt, itt a cikk a 2 gigáról.
Nem olvastam végig, most látom hogy Géza már linkelte.
-
LógaGéza
veterán
válasz
'Reggelt! Ami a legjobb ebben, hogy péntek van!
Ja, és nem eszik azért olyan forrón a kását kedves rokon
-
bigrock
addikt
Jó reggelt, jó szurkolást!
(hagyományos közútkezelő köszöntés) -
Scooter74
őstag
Skacok nem is mondtam, hogy a G4-l kaptam 100GB Google Drive tárhelyet.
A buktató az, hogy sajnos csak 2 évig jár a 100GB. -
gzbotii
nagyúr
Reggelt vadak
-
Jadro
veterán
Ez a bőr hátlap nekem annyira nem jön be. Munkatársamnak pont ilyen barna van, elég tré kinézete lett ahog kopik. Pedig irodai wörkerről beszélünk, nem építkezésen dolgozik. Ha meg megy rá tok, akkor tök mindegy milyen a hátlap. De a kütyü ettől még faszányos.
-
w333
félisten
Ha már emoticons ..."szifon" ilyet is tud (és még használni is szoktam)
-
gzbotii
nagyúr
Egyetemi csoport, ahol az orarendek, vizsga időpontok, infók, házik (mi, mikorra, hogy kell), tanárok e-mail címe, azaz minden ott megy.
Projektekhez csoportokat ott hozzuk létre, fájlok, infók, ott cserélődnek.Ismerőseim közül egy csaj meg unokatesom használt Vibert, whatsapp meg Krisz es a főnököm.
Fb nélkül eleg sok inforrol lemeradnek - kb mindenről.
Persze lehet tartani anélkül is, de sokszor egyszerűbb ráírni valakire Fbon mint felhívni. Pirosnál kocsiban, órán, melóban, stb. Ha képet, fájlt akarsz küldeni, megint egyszerűbb es hamarabb megy.
De ez is olyan mint a gumi, idő múlásával egyre szarabb, de egyszerűen van amikor kell használni. -
twine
veterán
-
twine
veterán
válasz
gzbotii #12616 üzenetére
Tiszta sor...
Félre ne érts, nem akarton én megmondani, ki min kommunikál....De azt sem bírom magamban tartani, hogy attól, hogy én az életben nem regisztráltam az arckönyvre, még minden ismerősömmel tudom a kapcsolatot tartani...pedig "mindenki" a facebookon lóg....
Ez csak akarat, és elhatározás kérdése...
Szerintem...
De ez a mellette, és ellene, egy állandó és véget nem érő "vita"...eszmecsere...
Én azzal az egy mondattal csak szokás szerint kcsgösködtem
Mindenki azt használ, amit akar...
Szerintem a privát szféra temetője...más szerint meg már élet sincs nélküle...sőt "a facebook maga a zinternet"
Ki dönti el, kinek van igaza... -
horvathkrisz
addikt
Neked sincs? Nekem se. Egyik nap arra lettem figyelmes, hogy egy 3 műszakos biorobot milf okosító posztját olvastam. Aztán ráeszméltem arra, hogy végül is mi a szarra pocsékolom is itt az időmet, aztán letöröltem magam, az alábbi üzenettel: (egy napig volt olvasható)
"Itt hagyom a tanyátokat,
B*ssz*t*k az *ny*t*k*t"Természetesen ott nem volt kicsillagozva. Pár éves sztori.
-
twine
veterán
No facebook,no cry....
-
gzbotii
nagyúr
Egyre ganyébb ez a Fb. Mintha a 16 éves ecsetefejüekért rajongó kispicsáknak fejlesztenek.
Erőltetik a videók lejátszását, lehet a kiskutyakkal meg mindenféle cukiságokkal kommentelni.. Státuszban hozzáadni h mit érzel..minden képet automatikusan feltöltene....lehet rakni a képekre bélyegeket mindenféle smileyvel..
Most meg ez az új lajkolasi lehetőség 6 fele érzelemmel.
2010 márciusában amikor regisztráltam az ismerőseim közül csak az értelmesebbje volt fent, egyszerű volt es átlátható. Nem mint most.Beszaras, hogy lehet elbaszni valamit, ami valamikor jo volt, nálunk pont azért lett népszerű a Hi5 ellenben, mert az is ilyen szarsagokkal telt meg
De lehet nekem vannak túl magas elvárásaim. -
slice14
veterán
Kollégám vett egy G4-et. Összemértük, és a G4 kicsit szélesebb, de nem vészes. Viszont az a hátlapi gombos történet gyakorlatilag csak az egyujjas screenshot készítés miatt hasznos. legalábbis többször csináltam vele képernyőmentést, mit lezártam volna, vagy hangerőt állítottam volna.
twine: Nincs baj a kerámia hátlappal. Ha el is törik, még tudsz belőle kávézni.
-
twine
veterán
Te milyen kácsüg vagy
Am. Rettegek...mert szerelmes lettem a blackmi 5be, úgy érzem, keresztül is verem valahogy a családon,,,de az üvegtörést csakhogy ki kéne küszöbölni...ha meg tokot rakok rá,, tönkre teszem a külsőt....
És az a porcelán,,
szerk: kerámiahátlap nem törik könnyen vajon? Mint a nagyi teáskészlete
-
Scooter74
őstag
Ívelt a telefon hátlapja + a kijelzője is és így nagyon jól kézre esik. Öröm nyomkodni.
Amúgy Tegnap vissza értem a boltba területről, rálőttem a wifire majd 6.0-ra frissítés és telefon belakása.
17.00-kor teljesen feltöltve még nyomkodtam itt a boltba majd otthon is.
Majd 20.00-kor letettem akkor még 99%-n volt a telefon. Reggel mikor ránéztem 96%-n volt az akku.
3% merülés egy éjszaka alatt, szerintem nem rossz egy gyári rendszertől.
A memóriát is nekiálltam fogyasztani, teszt képen most jelen pillanatban 702MB a szabad ram, és semmi lassulás. -
-
randras_83
addikt
válasz
GrooveHero #12600 üzenetére
votmá....amúgy is OPX...
@botiiiiiii: neee...neked fkris-vel kellene összejönnöd
( bocsi Krisztián
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Óvodások homokozója
- Ukrajnai háború
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Apple asztali gépek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest