- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb95
csendes tag
Kérdés, most én vagyok a bal***sz, vagy tényleg az van, hogy ha a fiók nyelve magyar, akkor ha rákeresek valamire, amihez nincs se magyar felirat, se magyar szinkron, akkor azt nem nem dobja fel
Rákerestem a Black Mirror: Bandersnatch-re, sehogy se mutatta. Fiók beállításokban átnyomtam a nyelvet angolra és ott is volt. Értem én, hogy ha magyar a fiók nyelve, akkor az ajánlóba olyat ad, amihez van magyar felirat / szinkron, de ha rákeresek és úgyse dobja fel, azt nem értem.
-
sb95
csendes tag
Köszi, igen, elég sokan írták itt PH-n, hogy paypall, revolut, vagy a kettő kombójával fizetik gond nélkül. Amúgy egyik historyban sincs benne.
Valaki írta még régebben itt topikban, hogy neki ugyanez volt, pár nap múlva megpróbálta és jó lett, hát én is ebben bízom, mert a netflix support nem valami sokra jó, látszik hogy India. 3 különböző módon próbáltam fizetni (paypall, revolut, otp) és képes azt tanácsolni, hogy csináljak valami új fizetési típust még és azzal is próbáljam meg, meg csináljak új email címet és azzal csináljak új fiókot És nem fogta fel, hogy nem akarok új email címet, pláne nem új bankszámlát + kártyát hozzá. Már megbocsássanak, hogy pénzt akarok nekik adni. Egy magyar szolgáltatót ennek a 20%-ért cserélnék is le azonnal, ezt is azért nem hagyom, mert nem csak nekem lesz a fiók.
-
sb95
csendes tag
Valaki tudja, hogy a Netflix pénzintézetével hogy kell felvenni a kapcsolatot? Lehet hogy reggel van, vagy én vagyok vak, de sehol nem találok email címet.
De nálam nagyon nem jól indítanak, szóval ennyi kellemetlenség után remélem megdobnak egy pár hónap ingyen hónappal, mert különben morcos leszek
Pénteken regisztráltam, prémium csomag, fizetés, csak a fizetésnél szólt, hogy ez így nem jó. Itt még én voltam a ludas, nem volt a revoluton annyi pénz, gyorsan tettem is rá, de utána még mindig hiba.
Oké, PH-n rákerestem, nemrég pont Jofi81 járt így, megcsináltam, amit leírt, írtam a supportnak, mondta 13 órát várjak. Sokkal több is eltelt. Ma reggel ugyanaz a hibaüzenet: "There appears to be a problem with the payment method you are trying to use".
Írtam megint a supportnak, de már elsőre leírtam neki mindent, amit az előző support javasolgatott. Ez a baj, ezzel próbálkoztam, igen, kivártam azt az időt, amit az előző support mondott, nem nincs online fizetésre másik kártyám és a netflix gift card sem elérhető. Igen, van pénz a kártyán és aktív is, nincs befagyasztva. Hátvalószínűleg a sablon szövegeiket előre megválaszolhattam, mert gondolkodott vagy 5-6 percig Utána meg annyit írt, hogy ő is azt a hibát látja nálam és vegyem fel a financial institution-al a kapcsolatot. És azt hogy kell? Hát vegyem fel vele a kapcsolatot, mert ők tudnak segíteni. De hogy? A financial institution fog tudni segíteni Vagy 3-szor megkérdeztem, hogy hogy tudom velük felvenni a kapcsolatot, de szerintem ő sem tudta.
-
sb95
csendes tag
Szia,
Végül mennyit kellett várni? Én is most abba estem, hogy paypall-al akartam fizetni, alatta revolut, csak elfelejtettem, hogy most nincs annyi pénz rajta Mondom ok, gyorsan top-upoltam rá, de úgyse. Akkor simán csak revolut-al paypall nélkül. Az se.
Ügyfélszolgálatnak megéri írni, hátha gyorsítanak rajta, vagy felesleges?
-
sb95
csendes tag
Próbahónapnál ha prémium csomagot választok, utána vissza tudok váltani standard csomagra?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest