- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OPiiPO
veterán
Nálam TV-n soha nem volt ilyen, stabil az alkalmazás amióta az LG frissítette tavaly, nincs bitrate ingadozás se. A Netflix mondjuk minőségben tényleg jobb. Biztos minden rendben a konfigban, más alkalmazás nem szokott hasonlót csinálni
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Luissimo
veterán
ne nevezd reteknek lécci, szeretem a retket, üresen, zsíroskenyérrel, vajaskenyérrel, bármilyen formában.
Az egy finom zöldségegyébként hol dobál ki a Go?
nekem tévén is, boxon is, telon is jólmegy, de sokan panaszkodnak rá, ezért mondtam, hogy érdekesen viselkedik.Van most két remek sorozat a flixen. (többis persze), amit mostanában néztem, nézem, érdekes módon mindkettő a vérrel foglalkozik.
BloodLine és a BadBlood.ha tehetitek nézzétek meg
jóéjt
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
Topikgazda
Ez kb olyan lehet, mint a Spotify-nál a családi csomag. Papíron közös háztartásban kell élnetek, egy időben szólt a Spoti, hogy ellenőrizni fogják (nem nálunk), de a hogyan ott is kérdés volt. Szerintem amíg az account-ok megosztása nem tömeges, és visszaélés-szerű, addig nem gond.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
tylerddd
veterán
Ezt tudom, köszi. Arra lennék kíváncsi, hogy mi van akkor, ha valakik közösen fizetnek úgymond elő?! Ez jogellenes vagy teljesen mindegy, mert úgyis egyszerre csak ketten használhatják ugyanazt. Vagy valaki körbeadogatja az accountját és így a Netflix elesik az előfizetőktől.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
Ernesto78
aktív tag
én múltkor levettem szolgáltatást basic-re a számlázás napja előtt és levonták a basic díjat a számlázás napján és még aznap meggondoltam magam és kértem a standard szolgáltatást. Rögtön visszaállt a stream minősége FHD-re, de csak basic díjat fizettem, azonban a következő hónaptól már újra a Standardot vonták le.
Szerintem nagyon korrekt a szolgáltatás.
[ Szerkesztve ]
-
Ernesto78
aktív tag
Én már 6 hónapja csak FHD-ben nyomom, mert volt HDR tartalom ami nagyon nem tetszett a 4k HDR tv-men. Sajnos nem lehet beállítani, hogy az adott filmet HDR nélkül akarod-e nézni vagy sem. Egyébként a 4k videók szépek voltak rajta. Talán egy ingyen próba hónap 4k csomaggal megéri megpróbálni és eldöntöd, hogy neked megéri-e.
A filmek zöme csak HD volt nálam, amikor előfizettem a 4k-ra, de lehet azóta már változott.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest