- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tranceplanet
addikt
Most már csak a gyártást kellene felpörgetni a TSMC bérgyártónál. Egy dolog hogy az AMD egy innovatív cég lett, van nagyon sok jó ötlet és termék is, amit viszont a bérgyártás terén művelnek az kritikán aluli. Ilyen szempontból az Intel-hez képest a kanyarban sincsenek!
Rengeteg gémer beállítottságú emberke újra kedvet kapott, hogy játékgépet építsen magának 9800X3D alapokon, termék az meg nincs, ha van is kevés van belőle. Az árát inkább meg sem említem, a scalperekre meg szakadjon rá az ég.
AMD nagyon jól tudta, hogy egy tuti gamer processzort alkotott, sejthette, hogy óriási lesz az érdeklődés a játékosok részéről, akkor miért nem kötött le nagyobb kapacitást? Értem én, hogy a szerver piac a legfontosabb, de így nem fogja tudni kielégíteni a piaci igényeket. Mindig az AMD-nek szurkoltam, de így soha sem fogja leuralni a piacot, ha jó neki a másod hegedűs szerepe akkor ám legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest