- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

tranceplanet addikt Most már csak a gyártást kellene felpörgetni a TSMC bérgyártónál. Egy dolog hogy az AMD egy innovatív cég lett, van nagyon sok jó ötlet és termék is, amit viszont a bérgyártás terén művelnek az kritikán aluli. Ilyen szempontból az Intel-hez képest a kanyarban sincsenek!  Rengeteg gémer beállítottságú emberke újra kedvet kapott, hogy játékgépet építsen magának 9800X3D alapokon, termék az meg nincs, ha van is kevés van belőle. Az árát inkább meg sem említem, a scalperekre meg szakadjon rá az ég. Rengeteg gémer beállítottságú emberke újra kedvet kapott, hogy játékgépet építsen magának 9800X3D alapokon, termék az meg nincs, ha van is kevés van belőle. Az árát inkább meg sem említem, a scalperekre meg szakadjon rá az ég.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) AMD nagyon jól tudta, hogy egy tuti gamer processzort alkotott, sejthette, hogy óriási lesz az érdeklődés a játékosok részéről, akkor miért nem kötött le nagyobb kapacitást? Értem én, hogy a szerver piac a legfontosabb, de így nem fogja tudni kielégíteni a piaci igényeket. Mindig az AMD-nek szurkoltam, de így soha sem fogja leuralni a piacot, ha jó neki a másod hegedűs szerepe akkor ám legyen. AMD nagyon jól tudta, hogy egy tuti gamer processzort alkotott, sejthette, hogy óriási lesz az érdeklődés a játékosok részéről, akkor miért nem kötött le nagyobb kapacitást? Értem én, hogy a szerver piac a legfontosabb, de így nem fogja tudni kielégíteni a piaci igényeket. Mindig az AMD-nek szurkoltam, de így soha sem fogja leuralni a piacot, ha jó neki a másod hegedűs szerepe akkor ám legyen.  
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Asztrofotózás
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Óra topik
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i5-10500
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- PS 5 Portal // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Rengeteg gémer beállítottságú emberke újra kedvet kapott, hogy játékgépet építsen magának 9800X3D alapokon, termék az meg nincs, ha van is kevés van belőle. Az árát inkább meg sem említem, a scalperekre meg szakadjon rá az ég.
 Rengeteg gémer beállítottságú emberke újra kedvet kapott, hogy játékgépet építsen magának 9800X3D alapokon, termék az meg nincs, ha van is kevés van belőle. Az árát inkább meg sem említem, a scalperekre meg szakadjon rá az ég. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) AMD nagyon jól tudta, hogy egy tuti gamer processzort alkotott, sejthette, hogy óriási lesz az érdeklődés a játékosok részéről, akkor miért nem kötött le nagyobb kapacitást? Értem én, hogy a szerver piac a legfontosabb, de így nem fogja tudni kielégíteni a piaci igényeket. Mindig az AMD-nek szurkoltam, de így soha sem fogja leuralni a piacot, ha jó neki a másod hegedűs szerepe akkor ám legyen.
 AMD nagyon jól tudta, hogy egy tuti gamer processzort alkotott, sejthette, hogy óriási lesz az érdeklődés a játékosok részéről, akkor miért nem kötött le nagyobb kapacitást? Értem én, hogy a szerver piac a legfontosabb, de így nem fogja tudni kielégíteni a piaci igényeket. Mindig az AMD-nek szurkoltam, de így soha sem fogja leuralni a piacot, ha jó neki a másod hegedűs szerepe akkor ám legyen.