- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Projektor topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tranceplanet
addikt
Most már csak a gyártást kellene felpörgetni a TSMC bérgyártónál. Egy dolog hogy az AMD egy innovatív cég lett, van nagyon sok jó ötlet és termék is, amit viszont a bérgyártás terén művelnek az kritikán aluli. Ilyen szempontból az Intel-hez képest a kanyarban sincsenek!
Rengeteg gémer beállítottságú emberke újra kedvet kapott, hogy játékgépet építsen magának 9800X3D alapokon, termék az meg nincs, ha van is kevés van belőle. Az árát inkább meg sem említem, a scalperekre meg szakadjon rá az ég.
AMD nagyon jól tudta, hogy egy tuti gamer processzort alkotott, sejthette, hogy óriási lesz az érdeklődés a játékosok részéről, akkor miért nem kötött le nagyobb kapacitást? Értem én, hogy a szerver piac a legfontosabb, de így nem fogja tudni kielégíteni a piaci igényeket. Mindig az AMD-nek szurkoltam, de így soha sem fogja leuralni a piacot, ha jó neki a másod hegedűs szerepe akkor ám legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Lexus, Toyota topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- További aktív témák...
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest