Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
Nekem is kb 1,5 év után produkálta ezt ugyanez a típus, beletettem egy vadiúj eredeti patront, egy oldalt kinyomtatott vele, aztán feketét már soha többet. Sajnos kuka, ha a beépített javító nem segít rajta, mert beszáradt a nyomtatófej és az nem kivehető. Ez gyakori hiba ennél a típusnál, aztmondta a HP szerviz. Én soha többet nem veszek HP-t.
-
Manka72
újonc
Sziasztok! A mi nyomtatónk HP3525. Kifogyott a fekete patron, vettünk egy utángyártottat, azzal nem működött. Kicseréltük originalra, a patron jó, minden fólia leszedve róla, nem hajlandó fekete-fehéret nyomtatni, a színesek működnek. Futtattam a firmware progit is, semmi. Otthon a sérült gyerkőcünknek kéne nyomtatni dolgokat, ezért jó lenne, ha működne végre. Van ötletetek?
Köszönöm előre is.
-
iramsav
újonc
Sziasztok! HP 3525-ös nyomtatóm van. Itthon nyomtatok vele, főleg oviba kellő doksikat. 2 hete szenvedek vele, kérem segítsetek! Eredeti festék van benne. A feketével van gondom. Csak színeset nyomtat, de feketét nem kever hozzá. A sima gépelt fekete szövegnél dolgozik, mintha nyomtatna, de üres papír jön ki. A tesztoldalon csak a színes négyzetek látszanak. A félig lévő fekete patront lecseréltem eredeti újra. Tisztítottam... Mit tudok tenni? Mi a hiba? Nagyon köszönöm a segítségeteket előre is!
-
DiÉjA
újonc
Sziasztok!
Van egy Canon iP4600-as nyomtatóm ami kiváló minőségben nyomtat fényképet de viszont ha már szöveges dokumentumról van szó akkor csak az üres lapot adja ki. Ez mitől lehet?
A patronok teljesen jók, csak színes szöveget nyomtat a feketét egyszerűen nem nyomtatja ki.
Előre is köszönöm! -
Louis1114
csendes tag
Sziasztok !
Van egy Canon Pixma IP5000-es nyomtatóm. Nyár eléjén nyomtattam még vele, most szerettem volna vele nyomtatni, mivel 2 hónapig nem voltam itthon és nem nyomtat. A motor működik, a lámpa viágít. Mit lehet vele tenni.?
Vagy aki ért hozzá eladnám, árat nem írok, mert nem értek hozzá. -
KubanitoS
veterán
válasz
winzoli1996 #14 üzenetére
Kérdésedet itt tedd fel, ez egy ezeréves topik, a kutya nem nézi.
-
winzoli1996
újonc
Sziasztok
Már két éve működik hibátlanul a Canon MG 5350-es nyomtatóm.
Egy hete (mindig ugyanazt az utángyártott tintapatron típust használom, már majd két éve )
nem nyomtatott a papírra és nem is fénymásolt. A fej mozgott a gépben, a papír is
olyan lassan ment át, mintha nyomtatás történne, de üres volt a lap, többször is próbáltam, szöveggel, képpel.
A nyomtató hibát nem írt ki, patronokban van tinta bőven, elvégeztem a fúvóka tisztítást is több alkalommal, de semmi nem változott, az ellenőrző mintát sem nyomtatja ki.
Az újratelepítés és frissítés sem segít. Tudtok valami más módszert javasolni ? Előre is köszönöm -
ReJim
őstag
el nem hiszem ....
....
LOL a feketéről levettem a szg.szalagot, s lemostam mert tele nyomta tintával....
látom hogy nem jött fel a fej, mondom kipróbálom....
s lám.... a fekete tökéletes képet csinált 3 oldalnyi szövegen át...
csak sajnos biztos, hogy a fejtörlő szerkezet lefogja szabni ismét....
mivel tudnám vissza ragasztani???? 5let?
egyébként szerintem valami géz lesz a sznes adagoló részével .(linuxba sem megy, szóval a szines patron behalt....
-
ReJim
őstag
próbáltam más driverrel is de nem működik, hol lehet a hardveres hiba a nyomtatóban??? a patron bedögölhetett??????
-
ReJim
őstag
up
valaki tud segíteni?? -
ReJim
őstag
nem találtam drájverben ilyen opciót...
még mindig nem műkszik
akkor valószínű hogy hardveres hiba???? tehát a nyomtató a rossz??? -
rATdrAgOn
senior tag
Ostoba 5let.
Drajverben lehet allitani a nyomtatasi modot?
Allitsd at full szinesre, igy elmeletileg, ha nincs fekete patronod, akkor is probal nyomtatni feketet (haromszinbol keverve). Nem lesz tokeletes, de talan nyomtatni fog. :/
Amugy meg ha feketere hasznalod foleg, akkor vegyel egy oreg lezernyomtatot.
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Színes nyomtatóknál előfordulhat, hogy ha kifogy a fekete patron, akkor nem hajlandó tovább nyomtatni annak ellenére sem, hogy a színes még gyakorlatilag tele van. Néhány esetben a fekete patron érzékelőjének a leragasztása megtréfálhatja a nyomtatót és megoldáshoz vezethet. Persze csak ritkán, és a Te esetedben gondolom ez nem kivitelezhető ezért:
''a fekete patronsajnos behalt, és a fej része leszakadt!''
[Szerkesztve] -
bogarfx
aktív tag
Nekem is egy ilyen nyomtatom van vagyis csak volt mert ugy jartam mint te !
Beszaradt a patronban a tinta aztan most meg vagy csikosan vagy sehogy nem nyomtatja a feketet!
Haver is igy jart!
Sajnos gondolom ez nem tul jo hir!
Hat igen a Lexmark olcso de a patron meg kb a nyomtato aranak1/3 legalabb
[Szerkesztve] -
ReJim
őstag
up
-
ReJim
őstag
ürvözletem
a próblémám az, hogy van egy Lexmark z31-es nyomtatóm...
a fekete patronsajnos behalt, és a fej része leszakadt!
ez nem gond, de a szines fel van töltve, vizes papírzsepire, meg az ujjamra a tinta megy, de ha nyomtatok, akkor még egy csepp sem jön ki belőlle!
természetessen a nyomtató végigviszi a fejet a lapon, mintha az nyomtatna!
akkor a kérdésem, hogy mi lehet a piba??? hol???
a patron érintkezői kontakt sprével tisztítva...
a hiba esetleg lehet az, hogy a fekete nincs ben??
de ez a nyomtató vagy a patron hibája??? vagy mi???
lécci segítsetek!
köszönettel: ReJim
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest