Aktív témák
-
ISZOLE
senior tag
A tálca nem mozdul meg csak hangokat lehet hallani.
Azt nem értem miért működik másként ha van benne lemez.
Szétszedni csak végső esetben akarom mert lehet, hogy még garanciális (az eredeti papírokon két év van). -
Male
nagyúr
''mintha nekimenne valaminek'' -> nem tört össze benne CD?
Ha mindig működik, ha CD van benne, és sohasem, ha nincs, akkor tényleg lehet más is a gond (persze ez lehet véletlen is).
Mindenképp érdemes szétszedni, és megnézni, hátha valamiről letört egy kis műanyag darabka, ami néha megakasztja a tálcát. egyáltalán nem bonyolult szerkezetek ezek, szóval ki fogsz igazodni rajta. Nézd meg, hogy hátha belekerült valami, a szíjakat, hogy hátha túl lazák (megnyomkodod), stb. Ha szedtél már szét pl magnót, akkor ez sem fog gondot okozni.
Átolvastam mégegyszer az elejét. ''A gomb megnyomásakor hallhatóan elindul valami motor, világítani kezd a LED, mindezt kétszer egymás után de a tálca marad a helyén.'' Egy kicsit megmozdul a tálca, de zárva marad? Akkor tényleg elakadhat valamiben, mert ezek úgy működnek, hogy ha nyilik a tálca, és elakad, akkor visszahúzza (olyan, mint a jobb ablakemelők az autókban). Mindenképp szedd szét, és nézd meg, hogy miben akad el.
[Szerkesztve] -
ISZOLE
senior tag
Hátha ebédidőben valaki....
-
ISZOLE
senior tag
up
-
ISZOLE
senior tag
Amikor nekifog nyitni olyan hangja van mintha nekimenne valaminek illetve valami fogná a tálcát. A megnyúlt szíj képes ilyesmit csinálni? Ha a szíj okozza akkor miért működik problémamentesen amikor lemez van benne?
-
szekreny
tag
A volt lakótársamnak hasonló problémája volt, bár nála ez durvább volt, mert ha nem volt benne lemez, akkor sehogy se akart kinyílni, csak a mechanikus kioldóval lehetett segíteni rajta.De találtunk a problémára egy remek megoldást(nem fogod kitalálni),mindig volt a meghajtóban egy lemez.
Hát ennyi. -
ISZOLE
senior tag
Mostanában nem mindig nyílik a CD meghajtóm tálcája. A gomb megnyomásakor hallhatóan elindul valami motor, világítani kezd a LED, mindezt kétszer egymás után de a tálca marad a helyén. Legtöbbször másodszori próbálkozásra gond nélkül nyílik de nem mindig. Megpróbáltam szoftverből nyitni, a helyzet ugyanaz. Ami még érdekes, hogy mindezt csak akkor csinálja ha üres a meghajtó.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 970 PRO 512GB M.2 PCIe SSD
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- (új, bontatlan) 250GB WD Blue SA510 (Foxpost:+1400Ft)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest