Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IvI88
tag
Sziasztok!
Már írtam ide, hogy a gépem néha nem akar elindulni csak felpörögnek a ventilátorok és újraindul magától majd többszöri próbálkozás után elindult és teljesen használható volt a gép. Kaptam is segítséget hogyan keressem meg a hibát és akkor úgy tűnt hogy valahogy megjavult.
Tegnap hazaértem a nyaralásból és megint elkezdte csinálni. Amíg oda voltam kb.:1,5hétig addig a konnektorból ki volt húzva a gép.
Amit eddig próbáltam:
-másik táp (nem gagyi, rendes corsar)
-alaplapi elemen 3 V-ot mérek
-kapcsolok jól működnek (kimérve)
-vga, hdd, ssd nélkül is próbáltam elindítani.
-alaplapon kondik nem púposak
Jelenleg nem akar elindulni se a gép csak felpörög-leáll-felpörög-leáll.....üdv: Tomi
-
batman.
senior tag
Szia!
A táp ugye nem valami régi vacak? Mert hasonló esetben előfordult mát, hogy a tápot darabra értette a segítségkérő, és egy régi Pentium 4 korabeli "szökevénnyel" próbálkozott.
Feltételezve, hogy nem a táp az ok.
Az alaplapi speaker nem "fütyül" valamit?
Ha végre elindul a gép akkor stabilan hibátlanul fut?Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
MrDerekas
addikt
Ez esetben megpróbálnék egy bios frissítést, vagy re-flash-t. Alaplapi gombelem állapota jó? Általában megsérült bios vagy bios chip hozza az ilyen hibát. Na meg ha a cpu lábak kicsit összekócolódnak és hosszú hónapokon át problémamentesen megy a gép, aztán bedől.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen autót vegyek?
- Path of Exile 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bundle topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Fűnyíró topik
- Formula-1
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest