Hirdetés
- Vélemény: ezt teheti majd az új vezető az Intellel
- Itt a legtöbb kézikonzolra telepíthető SteamOS előzetese
- Annyira örül az SNES öregedésének Super Mario, hogy idővel nagyobbat ugrik
- Vélemény: nem valószínű, hogy jönnének dedikált neuronháló gyorsítók
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Oid
aktív tag
Ezzel együtt azt mondom, az egyszerű vásárlók jó része azt se tudja, mi a frissítési frekvencia. Nekem is számít, nekem is Pro van, de sokakat ez nem érdekel.
clon: persze h van jobb ár-érték arány, de aki évek óta átlag iPhone user, azt ez nem érdekli.
Ricardo: pontosítok, jobb mint egy régi SE például.
gusthy: ugyanarról beszélek. Konkrétan tojnak rá, mi van benne, nem érdekli, hány magos, mennyi memória, van-e magsafe. Gyors? Simán használható? Egyszerű? Ennyi.
tms+: ez annyira felesleges, komolyan. Nyilván van olyan, aki azért vesz Apple-t, mert Apple, de hidd el, többen veszik azért, mert egyszerű, világos, könnyen használható.
-
Dr. Oid
aktív tag
Rendeltem egyet végül tesztre a céghez. Tök jó. Azt kell látni, hogy ez nem SE modell, hanem egy új válasz a relatíve olcsó iPhone igényre. Olcsóbb, mint az 16, sőt, mint a 15. A 14-nél nem, de az meg régi. Aki fanyalog a hardveren, az nem érti a koncepciót, persze az Apple rendszerén belül. A zembereknek nem kell az ötezer kamera meg a százezer hertzes kijelző. Jó akku idő kell, meg nyilván IOS. Csókolom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A start napjaiban 60%-kal többet vettek belőle, mint a 2022-es SE-ből.
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- MIUI / HyperOS topik
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Asrock PG 4 GAMER!! Kamatmentes részletre!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest