- Philips LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Damage
senior tag
válasz
<Adamsky> #54 üzenetére
Én úgy értelmeztem, hogy a Bovito-nál történt. Csepelen egy kis bolt. Nehéz elhinnem, hogy ilyet tettek, Tény, hogy egy-két dologban nem állnak a helyzet magaslatán, de elég korrekt emberek, nem szokásuk átverni az embereket, sem kizsebelni. Sokszor vettem úgy alkatrészt, hogyha esetlegesen nem vált be, kicserélték másra értékegyeztetéssel. Nem a legolcsóbb boltok egyike, de velem eddig korrektek voltak mindig!
-
Damage
senior tag
Nem vagyok nagy hozzáértő, de elég csúnyán el van kenődve a hővezető paszta és az eredetileg fehér szín sem a fehérre emlékeztet!
Szerk: próbálj meg életet lehelni ebbe a konfigba egy másik procival, ha úgy menni fog, kizárásos alapon a proci a hibás. Esetlegesen, ha tönkre menne az a proci is, akkor az alaplappal van a gond :D
[Szerkesztve]
Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Béta iOS-t használók topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Philips LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest