Legfrissebb anyagok
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
PROHARDVER! témák
- Apple asztali gépek
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Lajtorja
aktív tag
Az enyémnél a plusz 1 volt (igy 11.6 kb) megoldotta az XP installt ugy, hogy biosban minden disable, kivéve a legszükségesebbek és cpu underclockolva megy (ezt a beálitást el is mentettem biosba igy késöbb xp installnál vissza tom hozni) Aztán ráengedtem mindent miután felment xp, de nem volt tul stabil... underclockoltam és így most megy valamennyire, teszre nem volt még időm, de satát viszi, dualDDR-t is minden jó csak underclock van... mingyárt szedek újabb biost, lehet hogy ez a lap még nem is eszi 3200+-t :)
Mod: XP alatt nagyjából jók a feszültségek már ezt teszteltem, +-5 százalékba belefér.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Hardcore café
- Vallás
- Háztartási gépek
- Apple asztali gépek
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 Eladó!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2028.10.15. -ig -
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32 - Új, Bontatlan, Gari 2035.09.08. -ig -
- Kingston Fury Beast Black 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2052.06.06. -ig -
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest