-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
válasz
Biciklista #10822 üzenetére
De már mióta megy ez.Meg amikor bekerülök egy nyolcas csoportba, oszt be sem tölt...
Ingyen van, de olyan is. -
kovi831
aktív tag
válasz
Biciklista #10819 üzenetére
Igen én is észre vettem, aszt hittem azért van mert állandóan kilépek a g27 beállításai miatt.
-
kovi831
aktív tag
Pedig eltűnt. És nekem is volt kettő acc.
Másik problémám:
A kormányt nem tudom használni.Régen key-el nyomultam, csak éppen hogy kipróbáltam a kormányt.De most azzal használnám, régen működött most nem.Persze 1-2 gombot felismer.
tiszta gáz ez a játék, legalább lenne valami komolyabb beállítási lehetőség.Szerk.
De k@rva érdekes. Eddig nem az apex eu-t választottam.És lám meg van az acc.
A többin úgy néz ki "frissen" indul az ember. -
kovi831
aktív tag
Sziasztok.
Van egy kis problémám! Kb. 3-4 hónapig nem használtam a játékot, és közben azt vettem észre hogy eltüntek az autóim/karierjeim. Most megint kezdhetem újra?
Szerk.
Ráadásul a játékot vettem, mert akkor még nem tudtam, hogy ingyenes.
A két eu szerver közül melyiket válasszam? chicane vagy apex? mia különbség?
-
kovi831
aktív tag
Ezeknek a G27-nek használtan mennyi lenne a reális ára?
Mert már újat[link] 59-ért lehet kapni.Nem tudom,de az emberek nagyon elvannak szállva az árakkal...de nem csak kormányok, hanem minden egyes használt termék a Ph-n, vagy a vaterán stb. -
kovi831
aktív tag
Nem az Nfs(ek) lesz(nek) amivel majd játszani fogok, a fő irány Iracing, Live For speed, stb.
Szóval elsősorban szimuláció, csak másodsorban arcade.Gondolom az ilyen játékok szimulator játékok több kormány tipust/márkát támogatnak.Nekem ez lenne a lényeg.
Már kérdezgettem a kormányos topikban, de még nem tudok dönteni.Ami neked van annak ez egyik kis tesóján gondolkodok(DFGT)a 900 fok miatt de az is marha drága újonnan.Nézegetem a majd a használtakat, csak bizonytalan vagyok ezekkel kapcsolatban.Pl. miét van ennyi g27 eladó?
De ha veszek is használtan akkor biztosan garisat fogok.
Tényleg, a G27-el lehet szekvenciálisan is a bottal váltani?(vagy csak H-ba?jó lenne mind2ő)Szerk:
Most néztem, lehet olcsóbban is kapni [link]
De a G27-el is nagyon szemezek.Szóval fontos lenne a jó kormány. Pl. mikor régen f-es astrán volt jó volt az is, de utána mikor átültem egy e46...szóval ég és föld. És nem komfortot emelem ki, hanem az irányíthatóságot.Annyira jó, mindig csak mennék vele, ne ezért szeretnék egy jó kormányt, de nyilván a hátsó kerékhajtás is élvezetesebb...stb. -
kovi831
aktív tag
Valaki használt már kormányt ehhez a játékhoz?Egyáltalán lehetséges?
Nem volt még Force Feedback-em szeretnék majd venni, csak nem tudom milyent kéne.(gagyi 10 ezres kategória kilőve) -
kovi831
aktív tag
válasz
LamerGyuri #7109 üzenetére
Mire gondolsz?Csalókra?
Ilyet mintha én is észre vettem volna, vagy a net kapcsolat miatt is lehet "meglepődés".
Olyan autót ami nincs elvileg benne a játékba, hogyan lehet berakni? -
kovi831
aktív tag
válasz
janihunk #7096 üzenetére
lényegében nem ezt akartam megvenni hanem a hot pursuitot(meg még a schif 2őt sikerült), de ez nem volt a boltban.
Valamiért nem tudok kocsit tuningolni,fenti mutató 49 ezer pénzt mutat a lenti meg nullát.
most akkor hogy van?szerk:bocsi, nem zavarlak, közben rájöttem, kis nyelvi nehézségek akadtak
-
kovi831
aktív tag
Kellene egy kis segítség srácok, ha ráértek
Megvettem a játékot, de a második versenyen kifagyott.
Win 7 64 bitesen futtatom, nvida 8600Gt, 4 giga ram...
a második versenynél a sing player menüt választottam, ennél a versenynél történ.
valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest