Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
werevolf593
üzenetére
Égetés? Kínlódás? Hát olajbogyó, szerintem az az égő, hogy a semmiből betoppansz egy fórumba, és odaoffolsz. Hidd el, egy szót sem szóltam volna, ha napi szinten látogató lennél, de annál undorítóbbat a fórumozásban nem láttam még, amikor valaki egyszer csak így... ennyiből bemehetnék az NV fórumba és nekiállhatnék szidni a Panasonic plazma tv-t... szerinted hányan akarnák elharapni a torkom.
Ja hogy ez vicc volt? Hű de jó neked hogy te ezzel még viccelődni tudsz. Fogadjunk nem állnál oda a térre!!!
És nem a megnevezés teszi az embert, mint ahogy te azt hiszed. Mindenki volt újonc. (bár nem mindenki lesz Senior)
Elnézést mindenkitől hogy belementem az offba én is! Pont
Új hozzászólás Aktív témák

- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Eladó Dune Pro Vision 4K
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430u - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest