Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
werevolf593 #1460 üzenetére
amugy nem tom miről beszélsz, 23.30kor léptem be és 2 meccset is letoltam az ajándék Caymanemmel.....
-
callmeakos
veterán
válasz
köszönjük ez a mélyen szánt gondoltsort...
amúgy engem csak egyvalami zavar. az, hogy nagyon sok sofőr piszok agresszív és gondolkodás nélkül a falhoz ken és vége is a versenynek.....
Nem hiába írja ki sokmindenki: rammers = b*tches...... -
tutuhawer
őstag
válasz
van benne igazság, ismét örülök, hogy van itt vitatéma. Szerintem is így van, tehát, de nekem ez megfelel, mert nyerni azért csak-csak lehet,még ha nem is könnyű. Ingyenesként meg főleg jó a cucc, mert a szórakozás fogalmát nekem bőven kimeríti. Bohóckodok, ha a multi nem megy, privátban meccselek vagy mazda3-at subarunak festek, szóval zsír. Multiba tudom a győzelem receptjét, azaz jól helyezkedem a skyline-nal, amit építek simét mint no.1 autóm, úgyhogy nem panaszkodom
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Amazon Fire TV stick/box
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DOOM - The Dark Ages
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest