-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
MetalTegla
tag
válasz
tutuhawer #6949 üzenetére
De miért nem szarod le hogy más mit csinál? Mit érdekel az téged? Rajtakivűl a 11millió bejegyzett emberből legalább 6millió csal. Xy ideje néztem fel a fórumra,de mindig ez a csóri gyerek van kitárgyalva azóta is.Csináljon amit akar.
Én nem védeni akarom,nem vagyok a haWerja de most attól hogy te karakterek százait ütöd le,őt véleményezve attól még nemlesz jobb. Csal kész,nyeld le a témát azt szevassz :S
Tegyükfel ha neked egy ismerősödről kiderülne hogy csal vagy csalt,akivel kurvajóban vagy órákat toltátok a játékban stb stb,akkor teis reportolnád,szólnál mindenkinek hogy csaló,lejáratnád mindenhol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Home server / házi szerver építése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest