- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- SSD kibeszélő
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
MetalTegla
tag
válasz
tutuhawer #6949 üzenetére
De miért nem szarod le hogy más mit csinál? Mit érdekel az téged? Rajtakivűl a 11millió bejegyzett emberből legalább 6millió csal. Xy ideje néztem fel a fórumra,de mindig ez a csóri gyerek van kitárgyalva azóta is.Csináljon amit akar.
Én nem védeni akarom,nem vagyok a haWerja de most attól hogy te karakterek százait ütöd le,őt véleményezve attól még nemlesz jobb. Csal kész,nyeld le a témát azt szevassz :S
Tegyükfel ha neked egy ismerősödről kiderülne hogy csal vagy csalt,akivel kurvajóban vagy órákat toltátok a játékban stb stb,akkor teis reportolnád,szólnál mindenkinek hogy csaló,lejáratnád mindenhol?
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest