Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Ezen nem kell csodálkozni ez egy utcai verseny, milyen béna lenne már ha szellem autókkal mennénk, sokkal felháborítóbb amikor a civil rám húzza a kormányt. Ha meg leramol az ellenfél – egyáltalán mit keres melletted – tolsz neki nitrott, juggert, slinget és el kell lépni, de nem is értem miért magyarázom ezt neked.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem kell a drag, drift esetleg üldözés akár rendőrrel is,
a versenyek már unalmasak. 
Ha érdekel GTR2 szimulátor, dobok online kód (lehet menni billentyűvel is) ott nincs civil, ha meg kitolnak megkaphatja a fekete zászlót, ráadásul ott úgy mennek az autók mint az álom.
Más: ezt nem értem, mi keressünk drag vagy akármilyen pályát, hát már félig készen vannak a lezárt részeken, ezek ott az EA-nál ( De Wellis-ék) észen vannak?

Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a versenyek már unalmasak.