-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
csak IGC
tag
válasz
Bekő Tóni #9784 üzenetére
Köszönöm hogy segítesz.Amúgy meg amit te mondasz nagyon jó ötlet ez az U fordulós de akkor meg is kéne valamit kerülni vagy valami átlátszó valami jelet.De checkpoint -tal is jó lenne hogy beérnek és utána onnan vissza.
Amúgy meg olyan sprinteket amit az a gyerek random -ban csinált vagy 300 pályát ezt még a hülye is meg tudná csinálni már bocsánat,minnyár elkezdek én is random -ban itt összevissza pályákatmert az még rendben van hogy csinálna egy párat,de a készítők úgyse fognak foglalkozni ennyi pályával.De nembaj valakinek mániája ez.
De például egy-két drag -pálya amit csinált még rendben van de vannak olyanok is amin elkezdtem röhögni az egyik autónak olyan rövid útja lesz a másiknak meg hosszú és a kanyarokat is mindent számításba vettem.Mondjuk abba is belegondoltam hogy majd a playerek arról fognak beszélni hogy húú milyen autója van annak sokkal hosszabb és kanyargósabb íven ment mint én meg ilyenek de azért jó néhányat kilehetne a kukába dobni akkor is onnan.Jah és akkor most melyik email-re küldjem pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest