-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
csak IGC
tag
válasz
Bekő Tóni #9784 üzenetére
Köszönöm hogy segítesz.Amúgy meg amit te mondasz nagyon jó ötlet ez az U fordulós de akkor meg is kéne valamit kerülni vagy valami átlátszó valami jelet.De checkpoint -tal is jó lenne hogy beérnek és utána onnan vissza.
Amúgy meg olyan sprinteket amit az a gyerek random -ban csinált vagy 300 pályát ezt még a hülye is meg tudná csinálni már bocsánat,minnyár elkezdek én is random -ban itt összevissza pályákatmert az még rendben van hogy csinálna egy párat,de a készítők úgyse fognak foglalkozni ennyi pályával.De nembaj valakinek mániája ez.
De például egy-két drag -pálya amit csinált még rendben van de vannak olyanok is amin elkezdtem röhögni az egyik autónak olyan rövid útja lesz a másiknak meg hosszú és a kanyarokat is mindent számításba vettem.Mondjuk abba is belegondoltam hogy majd a playerek arról fognak beszélni hogy húú milyen autója van annak sokkal hosszabb és kanyargósabb íven ment mint én meg ilyenek de azért jó néhányat kilehetne a kukába dobni akkor is onnan.Jah és akkor most melyik email-re küldjem pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest