- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
JuhaAasz #8301 üzenetére
Kimondottan nem örülök, nem a végén akarok kullogni , nekem nem elég , mióta nincs lengyel boost, nem költök a játékra, nincs mindíg fél évem arra hogy felzárkozzak az élmezőnyhöz , habár az még mindíg messze van , mert nem egyszerű egy jó kocsit építeni , még lengyel boostból sem amikor 1mp-ért megy a csata , főleg , úgy hogy állandóan variálnak a kocsikkkal. vagy kitalálnak valamit, nekem nem megy 2 nap alatt a lista elejére kerülni ugy mint egyeseknek, akik mindíg tudják hozni a 150%-ot, van hogy 1 hétig szarul megyek , de nagyon akármit csinálok.
Ezt ez egész szar gamét , teljesen máshogy kellett volna csinálni az elejétől , ki vagyok akadva és jogosan szerintem.
jelzem nem csak lengyel boost ot vettem , néhány startert 8db , meg ment sms is vagy 3-om.
de a lengyel boostnál vált világossá mikor kb 80k boostot lőttem el 1 autóra , hogy egy rakás szar az egész.
szeretek versenyezni , de ez nem állapot mire egy kicsit össze szedné magát az ember mindíg variálnak valamit ami miatt hátrányba kerül(#8302) UFO1
Az az igazság amikor bejött az mp4 , szerintem marha jó kocsi lehetett, mivel sokan a top 100 ból javítottak az eredményeken a kocsival , de én ugymond kértem építési tanácsot , 1 emberkétől , és asszem ugy let építve a kocsi , csak ugye közben bele barmoltak vagy nem tudom , de közel nem lehet vele menni azokhoz az időkhöz. egyedül ez a rs maradt jó kocsi , kivéve mikor , minden okból kifojólag egyszerüen nem versenyképes csúszik elpattan , nem marad az úton.Nos színsor , nekem az 1ik amikor jó kedve van beton stabil a 3xpirostól a végén de valamikor nem bírok vele mert odaver ez az rs K.K.Z.P.P.P , jelenleg ezzel vagyok itt ott leggyorsabb. de készülöben van egy másik az Z.Z.K.Z.P:S lessz ha minden igaz nagyjábol , már kis alkatrészek benne vannak, és nem rossz a kocsi , sokszor megyek vele.
A másik szerintem nagy igazság , már nagyon nehéz kiautózni az autókban lévő tudást , legalább is nekem.
megyek javítok is megint 1-2 hellyet kempton dokba mentem az rs el 1.10 kört jaj
Új hozzászólás Aktív témák
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged