Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
JuhaAasz
üzenetére
Kimondottan nem örülök, nem a végén akarok kullogni , nekem nem elég , mióta nincs lengyel boost, nem költök a játékra, nincs mindíg fél évem arra hogy felzárkozzak az élmezőnyhöz , habár az még mindíg messze van , mert nem egyszerű egy jó kocsit építeni , még lengyel boostból sem amikor 1mp-ért megy a csata , főleg , úgy hogy állandóan variálnak a kocsikkkal. vagy kitalálnak valamit, nekem nem megy 2 nap alatt a lista elejére kerülni ugy mint egyeseknek, akik mindíg tudják hozni a 150%-ot, van hogy 1 hétig szarul megyek , de nagyon akármit csinálok.
Ezt ez egész szar gamét , teljesen máshogy kellett volna csinálni az elejétől , ki vagyok akadva és jogosan szerintem.
jelzem nem csak lengyel boost ot vettem , néhány startert 8db , meg ment sms is vagy 3-om.
de a lengyel boostnál vált világossá mikor kb 80k boostot lőttem el 1 autóra , hogy egy rakás szar az egész.
szeretek versenyezni , de ez nem állapot mire egy kicsit össze szedné magát az ember mindíg variálnak valamit ami miatt hátrányba kerül
(#8302) UFO1
Az az igazság amikor bejött az mp4 , szerintem marha jó kocsi lehetett, mivel sokan a top 100 ból javítottak az eredményeken a kocsival , de én ugymond kértem építési tanácsot , 1 emberkétől , és asszem ugy let építve a kocsi , csak ugye közben bele barmoltak vagy nem tudom , de közel nem lehet vele menni azokhoz az időkhöz. egyedül ez a rs maradt jó kocsi , kivéve mikor , minden okból kifojólag egyszerüen nem versenyképes csúszik elpattan , nem marad az úton.Nos színsor , nekem az 1ik amikor jó kedve van beton stabil a 3xpirostól a végén de valamikor nem bírok vele mert odaver ez az rs K.K.Z.P.P.P , jelenleg ezzel vagyok itt ott leggyorsabb. de készülöben van egy másik az Z.Z.K.Z.P:S lessz ha minden igaz nagyjábol , már kis alkatrészek benne vannak, és nem rossz a kocsi , sokszor megyek vele.
A másik szerintem nagy igazság , már nagyon nehéz kiautózni az autókban lévő tudást , legalább is nekem.
megyek javítok is megint 1-2 hellyet kempton dokba mentem az rs el 1.10 kört jaj
Új hozzászólás Aktív témák

- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi