Új hozzászólás Aktív témák

• NFree

addikt

válasz JuhaAasz #8301 üzenetére

Kimondottan nem örülök, nem a végén akarok kullogni , nekem nem elég , mióta nincs lengyel boost, nem költök a játékra, nincs mindíg fél évem arra hogy felzárkozzak az élmezőnyhöz , habár az még mindíg messze van , mert nem egyszerű egy jó kocsit építeni , még lengyel boostból sem amikor 1mp-ért megy a csata , főleg , úgy hogy állandóan variálnak a kocsikkkal. vagy kitalálnak valamit, nekem nem megy 2 nap alatt a lista elejére kerülni ugy mint egyeseknek, akik mindíg tudják hozni a 150%-ot, van hogy 1 hétig szarul megyek , de nagyon akármit csinálok.
    Ezt ez egész szar gamét , teljesen máshogy kellett volna csinálni az elejétől , ki vagyok akadva és jogosan szerintem.
    jelzem nem csak lengyel boost ot vettem , néhány startert 8db , meg ment sms is vagy 3-om.
    de a lengyel boostnál vált világossá mikor kb 80k boostot lőttem el 1 autóra , hogy egy rakás szar az egész.
    szeretek versenyezni , de ez nem állapot mire egy kicsit össze szedné magát az ember mindíg variálnak valamit ami miatt hátrányba kerül :(((

(#8302) UFO1
    Az az igazság amikor bejött az mp4 , szerintem marha jó kocsi lehetett, mivel sokan a top 100 ból javítottak az eredményeken a kocsival , de én ugymond kértem építési tanácsot , 1 emberkétől , és asszem ugy let építve a kocsi , csak ugye közben bele barmoltak vagy nem tudom , de közel nem lehet vele menni azokhoz az időkhöz. egyedül ez a rs maradt jó kocsi , kivéve mikor , minden okból kifojólag egyszerüen nem versenyképes csúszik elpattan , nem marad az úton.

Nos színsor , nekem az 1ik amikor jó kedve van beton stabil a 3xpirostól a végén de valamikor nem bírok vele mert odaver ez az rs K.K.Z.P.P.P , jelenleg ezzel vagyok itt ott leggyorsabb. de készülöben van egy másik az Z.Z.K.Z.P:S lessz ha minden igaz nagyjábol , már kis alkatrészek benne vannak, és nem rossz a kocsi , sokszor megyek vele.

A másik szerintem nagy igazság , már nagyon nehéz kiautózni az autókban lévő tudást , legalább is nekem.

megyek javítok is megint 1-2 hellyet kempton dokba mentem az rs el 1.10 kört jaj

Új hozzászólás Aktív témák