Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
Nem fényképbolt.
Tök 1xre értünk be az ellenfelemmel és gondolom azért rakott két helyre, mert fogalma sem volt a szervernek, hogy most mi van.Milyen mázlisak sokan. Én eddig 1db ultra alkatrészt kaptam összevissza.
Elköltöttem 2millát misteri pack-ra és csak power-up volt bennük.Az a baj, hogy én szoktam venni Platina kártyát, ezért nekem nem ad megnyerhetőt.
Nagy szemétség. Ezért nem is veszek többet. -
1NST1G8R
senior tag
Nem photoshop, nekem is volt mar ilyen, sot par napja az volt beertem, kb egy idoben a tarsammal HS-en, erre ahogy atmegyek a celvonalon megy tovabb az egesz, jonnek ram a zsaruk, a celvonal ugyanugy ottvan, tarsam leallt tehat o valszeg beert rendesen, mondom WTF? Visszamegyek hogy hatha megegyszer atmegyek beerek, de nem. Lejar az ido, persze buko, es kiirta hogy 4millio valahagy kilometerrel voltam lemaradva.

Van rola screenshotom is, majd berakom ha erdekel valakit.
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest