Hirdetés
- Acer notebook topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
Nem fényképbolt.
Tök 1xre értünk be az ellenfelemmel és gondolom azért rakott két helyre, mert fogalma sem volt a szervernek, hogy most mi van.Milyen mázlisak sokan. Én eddig 1db ultra alkatrészt kaptam összevissza.
Elköltöttem 2millát misteri pack-ra és csak power-up volt bennük.Az a baj, hogy én szoktam venni Platina kártyát, ezért nekem nem ad megnyerhetőt.
Nagy szemétség. Ezért nem is veszek többet. -
1NST1G8R
senior tag
Nem photoshop, nekem is volt mar ilyen, sot par napja az volt beertem, kb egy idoben a tarsammal HS-en, erre ahogy atmegyek a celvonalon megy tovabb az egesz, jonnek ram a zsaruk, a celvonal ugyanugy ottvan, tarsam leallt tehat o valszeg beert rendesen, mondom WTF? Visszamegyek hogy hatha megegyszer atmegyek beerek, de nem. Lejar az ido, persze buko, es kiirta hogy 4millio valahagy kilometerrel voltam lemaradva.
Van rola screenshotom is, majd berakom ha erdekel valakit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer notebook topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Legion Slim 5 16AHP9 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Be Qiet Dark Rock PRO 4
- Asus ROG Strix RTX 3060 TI V2 OC
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB DDR5 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest