- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
SQX_Barto #7643 üzenetére
Egy Silvia-ra nyugodtan beruházhatsz (csak 20E) ha úgyis van zséd, az a legjobb kp-s gép és mivel gyengébb mint az MR2 gyengébb ellenfeleket is kapsz ezáltal nőhet a nyerési esélyed mert utóbbi felhúzva kb. az alap M3 E46 szintjén van persze ez 50 lvl-re értendő.
Tuning tippet találsz itt is ha rákeresel.
Másik nagyon fontos a szintlépéseknél milyen teljesítmény ill. egyéb növelő PU-t jelölsz be mert ezek nagyban befolyásolják hogy fog menni a szekér. Ha rám keresel leírtam Tutu linkjéből mi mennyire fontos. -
tutuhawer
őstag
válasz
Értem. arra akartam kilyukadni, hogy nagyon óvatosan kell fejleszteni a karaktert, mert ahhoz hozzá tartozunk mi magunk is, és ez nem egy olyan játék, mint pl egy lövöldözős folytatás, nagyon sok dolgot újra kell tanulni, és mindig hittem, hogy TEsc nem annyira jó. Ezért írtam, hogy nyomj versenyt is. 2 autód van, azokkal lehet menni, ne a tuningcuccokkal fejlődj most, hanem a billentyűzet mögött nézd meg, hogy van-e még lehetőség előrelépni. Nem azért mondom, mert hú de okos vagyok. De mégis: azért mondom. Sok játékost láttam 50-es szinten sírni a chatben. Szerintem ajánlott most elveszíteni a vereségeink nagyját, később meg már scak a győzelem marad zömében. Az élvezetesebb privát versenyek miatt is jó a sok multiplayer verseny, tegnap tapasztaltam...
-
noblem1983
senior tag
válasz
Van úgy, hogy a versenyek fele annyit adnak mint amennyit kellene egy bug miatt.A másik hiba a láthatatlan ellenfél amit már te is tapasztaltál, volt már,hogy ezért lecsítereztek mert nem látott a térképen de hiába magyaráztam neki a tudatlan 26-os szintjével nem hitte el. A dollárjaidat meg nem muszáj elkölteni,gyűjtögesd van még jó pár autó amit érdemes kipróbálni vagy épp tetszik mert 3 autóval kicsit unalmas lesz 50-ig elmenni ezt elhiheted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Napelem
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest