Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
Srácok! Úgy tűnik, hogy el fogok tűnni mint innen, mint ACR-ből mint Simraceway-ből. Le van akciózva ugyanis a TDU2
Holnap rendelem, és csatlakozom, azaz visszatérek a régi játékvilágba, egy megújult formába.
Régen, és most is nagyon szerettem a TDU jellegű játékokat, és nekem már bizonyítottak.
Köszönöm a sok segítséget, és a remek versenyeket, és megbánni nem fogom,(( mert hozzájárultam a további fejlesztáésekhez, amik kiforgatják a pénztárcákat,)) de kicsit sajnálom azt a pénzt, amit bele költöttem, mert akár megvehettem volna a DLC-ket a TDU 2-be. SZIASZTOK!(Természetesen előfordulhat, hogy egyszer-egyszer visszatérek, egy-egy futamra.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest