- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Kvantumcéghez csatlakozott a Nokia korábbi vezérigazgatója
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
Srácok! Úgy tűnik, hogy el fogok tűnni mint innen, mint ACR-ből mint Simraceway-ből. Le van akciózva ugyanis a TDU2
Holnap rendelem, és csatlakozom, azaz visszatérek a régi játékvilágba, egy megújult formába.
Régen, és most is nagyon szerettem a TDU jellegű játékokat, és nekem már bizonyítottak.
Köszönöm a sok segítséget, és a remek versenyeket, és megbánni nem fogom,(( mert hozzájárultam a további fejlesztáésekhez, amik kiforgatják a pénztárcákat,)) de kicsit sajnálom azt a pénzt, amit bele költöttem, mert akár megvehettem volna a DLC-ket a TDU 2-be. SZIASZTOK!(Természetesen előfordulhat, hogy egyszer-egyszer visszatérek, egy-egy futamra.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest