Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tutuhawer

őstag

válasz UFO1 #7439 üzenetére

Azért az erős kijelentés, hogy az MP4 McLaren a legerősebb , mert az M3 E92 GTS nagyon komoly gép. Annyit tudok, hogy a McLarenes időim mindegyikénél gépészkedtem, hogy az úton maradjak, miközben őszintén szólva pár verseny alkatrésszel is, kevés nitróval, pár hibával - azaz kb félgőzzel - 200 körüli időt gurultam a BMW-vel a bristol and diamond és ironhorse and coast pályákon. Sima ügy lehet a nagyon Pro BMW-vel a top100-ba menni a kedvenc pályáinkon. Ott meg már hogy porsche, ford vagy Bmw vagy McLaren... tökmindegy. Játékpénzért meg a szenzációs stabilitás miatt a BMW E46-ot nyugodtan ajánlhatjuk, ajánljuk is mindig. A 959-es porsche talán kicsivel jobb időkre képes, de egy biztos: az aranykártyára mindig esélyesebbnek fogom tartani az E46-os BMW-t a nitró erőssége miatt. Az M3 E30 sok nitrót fogyaszt??? Háááát... Ha lenne egy olyan gépem, nyilván élvezet lenne vele mindig nitrózni, de biztosan nem szükségszerű, mert az az autó ebben a játékban hibátlan lett szinte. Elvileg 1 hibája van - mondta egy top100-ban száguldó magyar barátom - amit nem is a Miura tud meccselni, hanem a régi Boos Mustang. De hogy mi ez az 1 faktor... nem mondta meg. Szóval szerintem a Skyline-om pl több nitrót fogyaszt mindennél, a BMW E30 biztosan nem igényel annyit - de ha kell, hozzá lehet nyúlni a poweruphoz, az bizonyos.

Új hozzászólás Aktív témák