Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Severinus
csendes tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat.
Igen, 5.2-s van nekem is. Ezek szerint nem egyedülálló az irányítása.
A fék-gumi partra már elkezdtem "gyúrni", egyelőre csak motorokat nyertem/bontottam hozzá (lengyel boost-ozást nem csinálok).
Motorok:
-Gromlen (Race, Sport) 6-6-0
-Ventura (Pro, Sport) 9-6-0
Tervezem berakni majd, de várok a gumikra és a fékekre is
+ még akk. a felfüggesztésre, ezért kérdeztem Rád, hogy majd mivel ildomos felhúzni az R8-at. Ezek szerint Ventura lesz a befutó, de egyelőre hagyom a bolti cuccokon, h. ne másszon el a beállítás rajta.
Még biztos fogok ezzel kapcsolatosan írni. Lementettem a verdádat, ez lesz a példakép
.Ui: jól néz ki a dizájnja

Új hozzászólás Aktív témák

- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- MIUI / HyperOS topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Gari 2035.10.08. -ig -
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 95%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
+ még akk. a felfüggesztésre, ezért kérdeztem Rád, hogy majd mivel ildomos felhúzni az R8-at. Ezek szerint Ventura lesz a befutó, de egyelőre hagyom a bolti cuccokon, h. ne másszon el a beállítás rajta.
.