-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
válasz
bokrosolajos #63 üzenetére
Persze, hogy átmész a másik autóján, különben faltól - falig mennem mindenki.
Verseny közben sem ártana időnként, mert elég sok az idióta.
Szóval ott is tudnék díjazni egy választható, ghost módot...így legalább az számítana mennyire vagy ügyes, és nem az, hogy sorra ki legyen lökve a másik. -
mephi666
nagyúr
válasz
bokrosolajos #63 üzenetére
jah, kipróbáltam én is tegnap... nem rossz játék... felmentem kb 4. szintig pár verseny alatt... azért multiban érezhető, ha magasabb szintű ellenfeleim vannak és már kis tuning befigyel, mert hiába szedtem hibátlanul a kanyarokat, simán otthagytak
szerintem el fogok ezzel szórakozni, mert ingyen van és simán lehet úgy vezetni, hogy egyik kezemmel cigizek vagy söröspoharat markolok
az ilyen arcade játékokat szeretem, mert (egy ideig) könnyed szórakozást nyújtanak...
ui: nekem is időnként berángatott, de ez szerintem lehet a net miatt... szerencsére tényleg könnyű irányítani és a lagot is át lehet vészelni kicsúszás nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ford topik
- LEGO klub
- Motoros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest