Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
speedmetal
üzenetére
most belépek, lesz fenn kb 25 játékos, megkérdezem, láttak-e teleportálást. Szerintem nincsen, mert régen volt, és vannak ellenőrzőpontok az utakon. Nem tudom kifejezni, mekkora baj lenne a teleportálás, mert abban még a hiba, az emebri balfaszság leehtősége sincs benne, kivédeni , legyőzni szinte nem lehet.
-
NFree
addikt
válasz
speedmetal
üzenetére
Nem mert nekem is volt már ojan, de ez konkréten lagg nélkül megelőztem egy kanyarban majd szépen fokozatosan eltávolodtam , ez volt kb a pálya felénél kicsit hamarabb . és az utolsó 3/4 szakaszon vettem észre hogy előttem van a barát.
Új hozzászólás Aktív témák

- Ingyenes az Epic Store-ban a Universe fo Sale
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Renault, Dacia topik
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- Társasjáték topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Eladó Bowers & Wilkins ASW608 mélysugárzó, fekete
- Ulefone Armor 33 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi