Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balller
tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Silviát nem érdemes full pro tuned-re megcsinálni,mert mióta elég rendesen belepiszkáltak az autók alkatrészezésébe, nem mindegy hogy mit teszel bele...Amikor minden tuned volt sokkkal rosszabb volt a gyorsulása, köszönhető az ursa turbónak...kanyarodása is necces volt, az meg a ventura tuned gumi és féknek volt...mióta kidobtam belőle a 9,7ursát a 0,0,13féket és a 4,4,13gumit sokkal jobb lett a gép, ezeket tettem bele: 6,8 veló turbó,0,0,7 veló fék,3,3,9 ventura gumi. mostmár használható a gép...Gondolkoztam még hogy beteszek egy 4,7,9-es medion tuned gumit,de nem tudom mit művelne vele.Így inkább várok még. Jó lesz az másik kocsiba.
Új hozzászólás Aktív témák

- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One mobilszolgáltatások
- Társasjáték topic
- Milyen egeret válasszak?
- Legszebb nők!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gyúrósok ide!
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest