- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #4635 üzenetére
Mért vagy ezen ennyire kiakadva.
Nyilván tudta hogy rossz ha el lett mondva neki, jobbra számított de csalódott és ezért most el akarja adni. Ráadásul be is vallja hogy magának csinálta meg. Akkor meg nem értem mért kell tényleg ezen kiakadni. Néha kicsit túlságosan is kritikus vagy az emberekkel. Nyilván te sokkal jobban tudod mi fán terem a játékban hiszen te jóval korábban kezdted a játékot. Ő meg nem. Én is így jártam az R8al. Megvettem de jobbra számítottam. Ennyi.(#4636) Putyin90 Te meg afelől ne aggódj hogy nem kapsz jobb partot. Gyűjtsd szorgosan naponta a gyémántokat és ha már kellő sorozatnál tartasz, kapni fogsz jó partokat. Nyugi
-
Putyin90
senior tag
válasz
tutuhawer #4635 üzenetére
Még nem adtam el, de el fogom. Előbb még össze kell gyűjtenem 800.000 $-t és akkor eladom. Mire az összegyűlik simán leszek 40-es szintű és akkor veszek majd egy M3-ast vagy egy McLarent. 175.000 $-ért tudom eladni az R8-at, most van 210.000 $-om. Csak azt bánom, hogy beleraktam egy 8-8-0 %-os motort. Olyat nem igen nyerek még egyszer, az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Assetto Corsa EVO
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest