- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Putyin90
senior tag
válasz
callmeakos #4637 üzenetére
Köszi a biztatást! Én minden nap gyűjtöm a gyémántokat kb. egy hónapja lassan, de e hét keddtől csak powerup-okat ad, semmi alkatrészt. :S Ha meg esetleg alkatrészt ad, akkor vagy T1-est vagy T2-est. Mikortól van a kellő sorozat?
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #4637 üzenetére
Volt kérdés, hogy megvásárolja-e, jött a válasz illusztációval, és mégis megszületett a nem érzelmekre, hanem szakmai alapon meghozott döntés. Ha érzelmi, akkor jó, és igazolom magamnak, hogy jó. Mint ugyanez az audi az én esetemben még a nyeremény boostból 2200-as bodykitet is kapott. Jó döntés. Az ő esetében szakmai elvek voltak fontosak. Fasza autót szeretett volna, megkérdezte a közösséget, adtam a korrekt választ, mégpedig jó nagy hitellel, mert június végén vettem meg ezt az audit, és tavaly ilyenkor a t-mobile-ost is vezettem. Nem dísznek használtam, hanem versenytem vele sokat. Ideges a rossz döntés miatt nem lettem, csak értetlenül állok az eset előtt. Már eleve a "milyen X vagy Y autó" kérdéseket se értem, mert ha szeretem, megveszem, mindegy, milyen. De most ez mindegy is. Az viszon kicsit felbosszant, ha belepofázol egy ilyen okoskodó hozzászólás formájában. Nincs is mondanivalód, csak írsz valami okosságot. Pont mint tesóm, aki a kibaszott verseny közben telefonál, de nem közöl velem semmi információt, én meg veszítek. Ez pont olyan. Semmitmondó. Szerencséd, hogy én báránylelkű, aranyos, kedves vagyok, mert pont megérdemelnéd, hogy valami Csimpilótás megjegyzést az arcodba nyomjak. A hozzászólásodon kiakadtam, de továbblépek. Szólj hozzá a témákhoz, ed ne ahhoz, hogy én hogyan szólok hozzá, mert ez egy semmi lett a részedről. Kommentdarabszám-növelő.
ui: ne kelljen megint groupban magyaráznom, miért írtam, mit írtam. Előre is kösz
szerk: én kérek elnézést
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest