Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer
üzenetére
Majd ha egyszer lessz egykis part eső akkor kicserélfetem a World garage szerint , utánna ha nem jó akkor , megy az elvileg , kék, kék , zöld, piros, piros módszer.
Van egy rx 7 em is 2 alkatrészt kivéve pro tuned de az is ugymond nagyon szarul megy egy 400 as statos rx7 megeszi az eyném olyan 450 körül van. azt is átépítem , ha ez meglessz akkor majd megirom , ér e valamit az oldal véleménye. az viszont tuti a piros rugó az exige be kémámor.#4597) SylarHUN
Jaj de szép de örülök , ezek gondoskodnak rólla , hogy ne élvezzem a gamét , most vettem az rs-t még nem nyertem bele semmit akkor , hogy vegyem fel a versenyt ezzel.Más
Kicsit kiváncsiskodtam s annyi a megállapításom a csalók is kapnak helyet az nfs.com on . legalább is rögzítve vannak az eredméynek(nem mind) , ugyhogy attól is elment a kedvem
Új hozzászólás Aktív témák

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest