-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #4065 üzenetére
Azt mondod, rágódsz rajta, pedig nem is. Tudatalatt már meg is vetted, amelyiket akarod, csak elhiteted magaddal, hogy gondolkodsz rajta. Jujjjjj, de sok autót vettem meg így... aztán igazoltam magamnak, hogy de jó húzás volt, igen. A mercedes előtt megvettem ugyebár az audi r8-at, aztán nissan GT-r, dodge vipera, porsche 959. Mindig mondtam, hogy végre , egy jó vétel
Csak az R8 maradt meg, a porsche kifejezetten szar vétel volt, sose szerettem a porschékat. A dodge vipert is csak nagy spoilerrel szeretném, de az boostos volt, így el kellett adni. A mercedesre viszont Megvenném a fasza külsőt (kb ilyen GT-s külső), ha tele lennék lóvéval
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen házat vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hegesztés topic
- Nyaralás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- EAFC 25
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged