Hirdetés
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
tatabike
üzenetére
Hoppá, rég kommentáltam itt festést, a Toyotát muszáj. Nem annyira szeretem az előre legyártott szponzormatricákat, mert sokan teleszórják a gépet és kész. A tied nem ilyen, tetszik is az autó összességében. Maximum hátuljára nem tettem volna, az furcsa, meg a motorháztetőn egy illesztésnél pontatlan a matrica, de ezek apróságok, az összkép rendben van nekem. Adnék rá piros pontot, de itt olyat nem lehet

Új hozzászólás Aktív témák

- Félgépek,jó állapotban,kiszórós akció,i3-i5,ddr3,h61m,intel hd
- eladó Nikon Z5 fényképezőgép memóriakártyával
- Audeze Penrose wireless prémium Playstation/PC/Mac/Android gamer füles! Boltokban már nincs!
- i7 8700/ RTX 2070 super alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Ps5 slim digital hibátlan 2026.04.17+1 év Alza jótállás
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest