Hirdetés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
-
UFO1
senior tag
-
UFO1
senior tag
Milyen kártya dombornyomású vagy elektron kell (elektronikus vásárlásra alkalmas, tehát NET-en) a többit nem fogadja el. A legegyszerűbb a PSC nem kell vele kínlódni, bár egy kicsit drágább (1-200 Ft-tal). A pontos folyamat: régebbi írás, újabb. Kis trükk, régebben csak így ment!
-
PR0JECTNR56
addikt
Abszolút megérdemelt nyeremény, bár ami azt illeti jó sokat mentél érte.
Sajnos még mindig elképesztő módon fukar kézzel szórja a játék a performance part-okat.
Esetleg a jövőben azt is megoldhatnák a fejlesztők, hogy bodykit-es nyeremény is legyen a futamokon és arra az autóra lehetne felrakni amelyikre csak tetszik (tudom rengeteg esély van a megvalósulására).
-
UFO1
senior tag
Azért mindent ne higgyél el, pláne egy orosz fickónál, vannak azon a pályán érdekes járgányok furcsa idővel, míg ki nem csillagozzák őket. Ott az elején mindenki triplákat vált és a Zonda ill. az F1 a két leggyorsabb.
Még az Aventador sem megy úgy (7. időt), pedig az sokkal jobb annál. -
eLit-MiLan
őstag
Igen, te írtad hogy nem simán váltott, és amikor játszottunk ma, volt egy lassulós bugom, amiután resiztem a gamet, és az a bug kb ugyanazt csinálja mintha nem lenne megjavítva a kocsi vagyis nem veszi figyelembe a tuningot, de attól függetlenül látszik hogy tuningolt a verda, és mondtam hogy úgy én is 11es eredményt csináltam ott skillekkel
-
-
eLit-MiLan
őstag
-
eLit-MiLan
őstag
-
eLit-MiLan
őstag
Főleg hogy kb utolsók voltak kb
Előbb még E-be mentem, silvia lerammolt már az elején aztán egy mazda is próbálkozott a 4es szintjévelJuggert onnoltam, mazdát arrébb toltam, aztán amikor utolértem a silviát, másik juggerrel felkentem a falra
Akkor is próbált volna rammolni, de a juggerem miatt nem ment neki
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Nintendo Switch 2
- CPU léghűtés kibeszélő
- Battlefield 6
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest