-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #16666 üzenetére
Se FB-n se twitteren, se a saját weboldalukon nem láttam ilyen bejegyzést ami ezt igazolná. Múltkor megláttam Limited time-os akciónál a Gymkhana-as MR2-t na gondoltam olyan nincs a fő profilomba veszek egyet holnap, jó lesz C-re v B-re erre eltűnt mert limitedes volt. De a Koenigseggek nem ott voltak
-
noblem1983
senior tag
Nekem is azt kellett volna tennem. Már bánom de lehet még így is megveszem akkor csak ne a fos ZL1-et adjanak. FB oldalukra írtam is hogy hol vannak a kocsik mert minden akció legalább egy hétig tartott máskor, most meg aki lekésett róla már az megszívta, pedig ez az ő érdekük is lenne. Vagy az idióták a limited time-ba tették volna de nem, miféle logikát feltételezek én róluk mert hát az 1 napos akció oda tartozna az én logikám szerint
-
noblem1983
senior tag
Bakaphatják a nyomik már ki is vették akcióból az Agera-t. Máskor bezzeg 1 hétig is ott van én meg vártam egy újabb top upp-ra
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16657 üzenetére
Sg-n írta BLACKFOXHUN, hogy holnap jön az orosz kód és csütörtökön a Miura kód, úgyhogy csak nyugi
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16625 üzenetére
Az kicsit durva lenne, szerintem csak így akarnak több követőt szerezni. Ilyen kaliberű autót nem fog az EA kiadni a keze közül, mert ezt még meg is veszik, annyit meg nem fizetnek a törökök nekik.
-
noblem1983
senior tag
Kicsit olyan mintha valami rossz szerver "részbe" kerülnék ahol állandóan kivág aztán 6. belépésre kifogtam a jó "szerver részt", ahol simán összeszedtem a 2. profilban is és talán még versenyezni is lehetett volna ha nem húz fel ennyire ez a szeméthalom
-
noblem1983
senior tag
Ez nem igaz hogy mekkora f.s most a retves kavicsot nem tudom összeszedni. Tegnap még egész "tűrhető" volt most meg sz.r az egész
-
noblem1983
senior tag
válasz
Desmond74 #16603 üzenetére
Az nem kiszúrás ha adnak egy olyan autót ami bent sincs a játékban és még nem is tűnik rossznak a video alapján. A szemkiszúrás az a Supra volt, azt már ellőtték egyszer. Egyébként ma láttam egy achis CCX-et csalt mint a barom és már majdnem 5000 pontja volt. Aztán megláttam egy másikat free roamban, egyetlen boostos verdája volt a Countach. Volt még mellette jó pár DBS,Lp 560 Roadster, E30 meg még egy pár autó a kollektorok miatt.
-
noblem1983
senior tag
válasz
Rockstone #16546 üzenetére
Egy video a Miura Conceptről Még mindig tartom, hogy jó lesz
-
noblem1983
senior tag
válasz
eLit-MiLan #16531 üzenetére
Nem azért mondtam csak még láttam nagy-tételes bugusert full IGC-s profillal és akkor lehet benne valami, hogy tényleg nem végeztek. Lásd Desmond esete-ő ma írta ki, hogy vége a pályafutásának
-
noblem1983
senior tag
válasz
kutyuska007 #16512 üzenetére
Olyan ellen rak be akit talál. Nem működik megfelelően a versenytárskereső vagy mert nincsenek hasonló autóval kategóriájú autóval. Erre vannak kitalálva az osztálykorlátozott versenyek
-
noblem1983
senior tag
válasz
Desmond74 #16440 üzenetére
Akkor mégiscsak takarítanak, néha nem árt. Mostanában annyi csaló volt, hogy ideje volt felébredniük, de rég volt ekkora f.s a játék. A versenyzést meg sem kockáztattam mert gyémántozás közben is állandóan kivágott aztán levettem legalacsonyabbra a részletességet és úgy sikerült összeszedni
-
noblem1983
senior tag
Na megvolt az első 996 GT2-es auto finisher. Egyik versenyző levideózta így talán kihajítják a tetvedéket ha már egy ilyen kaliberű autóval sem tud rendesen menni.Nem tudom mi a f.sz kéne ezeknek, hogy leálljanak a csalással, mert arra már nem tudják fogni, hogy nem telik boostos 997-re vagy Zonda-ra A-ban.Volt aki kérdezte játékban hogy megéri-e az árát és elég komisz kis verda így pár menet után
-
noblem1983
senior tag
válasz
knoz91 #16235 üzenetére
Tegnap lenyomtam egy Cinque-t a félkész CCXR-emmel aki nyomkodta egyfolytában a nitrót. A végén írtam neki hogy hack mert 17 nitrót előtt 1:30 alatt S-es pályán erre dicsekszik, hogy van több mint 5000 darab nos-a(bár csak az ötöde lenne nekem is). Utána elmagyaráztam az idiótának, hogy ezt senki nem csinálja meg tisztán, utána megjelölt barátnak
-
noblem1983
senior tag
Ő az Reinholdos2. Az autóparkját elnézve a fejlesztők egy havi munkadíját kifizette szóval ezért sem rakják ki a majmot. Ha lassabb autóval mentem volna talán fel sem tűnik a dolog de mikor a 2. körben utolért lerammolt az első rövidítésen, aztán keresztbe állt majd 200-ra gyorsult 2 másodperc alatt akkor rögtön írtam neki egy szépet, hogy még lássa mielőtt kilép a verseny végén
-
noblem1983
senior tag
Én azt se értem mi ez a nagy forrongás amit hallok arról az orosz oldalról ahol panaszkodnak, hogy mi van már a kóddal. Ezek a habzó szájú kódkövetelők örüljenek, hogy kaptak RS4.0-t ingyen aztán eltelik pár nap és már a következőt akarják. Ha adnak akkor adnak ha meg nem akkor mi van? Semmi, mert kapott mindenki RS-t ingyen, olyan autót amilyet ez a banda sosem fog kiosztani.
-
noblem1983
senior tag
Én attól félek, hogy ebből is csinálnak iszonyat ronda példányokat izlésficamos noobok vagy épp csalnak vele. Szóval így egyértelművé válik, hogy aki ezzel a gyors autóval is csal az tényleg nem tud vezetni. Az a legviccesebb mikor Paganis csal azért-gondolom én, hogy legyen egy Veyron-ja ami lassabb egy kicsivel mint a Cinque-je
-
noblem1983
senior tag
válasz
WASPZotya #15863 üzenetére
Próbáld meg Originen keresztül indítani, van akinek azzal működik ha simán problémája van az indítással. Az E30-ról meg annyit, hogy elmorzsoltam egy aztak.rva-t mikor megláttam, hogy a régi T2-es bikát játékpénzessé teszik. Így végre lesz ütőképes verdám B-ben meg lehet C-re is veszek egyet
-
noblem1983
senior tag
-
noblem1983
senior tag
válasz
Crowent #15835 üzenetére
A legdrágább autó amit valaha vettem a Worldben az a stock CCX volt. Kemény 10000 boost volt és már alig vártam , hogy bekerüljön mert azt a tespedt rondaságot eszemben sem volt megvenni hiába lett volna boostom lengyel időkben. Én kitartottam és tartogattam a kis boostomat amíg meg nem pillantottam az első sima CCX-et leparkolva. Tény, hogy elég népszerű autó lett az Agera és a 2. olyan Koenigsegg ami versenyképes S kategóriában.Ahogy sejtem hasonlóan mehet mint a CCXR amit szívesen hajtok mert nem okoz csalódást és tudom , hogy az Agera is képes erre de valahogy ritkán látok olyat, aki kihozza belőle amit valójában tud. Szóval én szeretem a Koenigseggget a valóságban is és itt is és azért is mert nem sokat látok belőle a játékban sem a CCXR-ből legalábbis.
-
noblem1983
senior tag
válasz
F22Reventon #15752 üzenetére
Én is lecsaptam a női CCXR-re.Tegnap haverommal Ewing1987-el mentem a jól felhúzott Zonda F-je ellen ezzel a fenevaddal. Elől 3 helyen még csak bolti sz.rok vannak sajnos de így is S-es pályán szépen mentem el mellette, mikor a Zonda F-jének 348-nál vége volt
-
noblem1983
senior tag
Meg akartam nézni a top upp-ot de se Tunnelbear-rel sem proxy switcherrel nem jött össze. Mindig bejött az ország hiba. A wikia-n meg le vannak maradva pár nappal
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #15654 üzenetére
Nekem még kellene két ultra zöld rugó és pár turbó mert azt már nagyon rég találtam
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #15293 üzenetére
Akkor örülj neki mert aki belefutott ilyenbe, az biztos be van tojva úgyhogy szerintem ne próbálkozz addig a multival. Talán felébrednek ők is és nem ilyen bagatell módszerekkel próbálják a csalókat megtörni.
-
noblem1983
senior tag
Tényleg írják SG-n , hogy kerülje mindenki a multi versenyt mert olyan trainer-ük van ami mindenkit autofinishel. Akkor marad a gyémántozás mert ennek így nem lesz jó vége
-
noblem1983
senior tag
A játék tisztának tűnik. Mentem jó néhány versenyt kizárólag osztálykorlátozott pályákon de egy darab instantos köcsög nem volt sőt blokkolt játékost sem láttam, hogy kiderüljön működik-e még a trainerük. Szóval most lehet jó versenyeket menni ha vna elég nitród mert most mindenki puffogtatja mint a veszett
-
noblem1983
senior tag
Nem tudom igazából miért csalnak ennyien mióta az achi rendszer bejött. Azt gondolják, hogy meglesz a Veyron és akkor majd ők lesznek a királyok Sajnos nem lesz meg nekik ha egy huncut kanyit sem fektetnek a játékba vagy mert idő előtt kib.sszák őket. Számolni tudni kellene mert az 5000 pont bizony kemény dolog de gondolom ebbéli hiányosságuk folytán kompenzálnak csalással. Viszont az érdekes, hogy naponta jelentek fel jó néhány embert viszont ritkán találkozom velük napokkal később
-
noblem1983
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #15178 üzenetére
Az biztos, hogy az egyediségét nem érheti kritika. Talán a következő Transformers filmbe beleteszik mert ilyen durva kinézetű autókat nem sok autógyár talál ki.Nekem tetszik ahogy a Sesto is mert kicsit hasonlít rá de brutálisabb verzióban
-
noblem1983
senior tag
válasz
Crowent #15098 üzenetére
Az a helyzet, hogy verseny pályán jobbak a Paganik viszont a CCXR az már jó lett belőve és az Agera is. Sajnos utóbbi még nincs meg majd ha leakciózzák akkor beszerzem. Jön majd a 2013-as Agera R és akkor lesz pofára esés mikor az F1-eket döngölik majd földbe egy jól felépített Agera R-el. A CCX esetében meg nem számít, hogy Elit vagy sima ugyanúgy megy gondolom de többet érdemelne az is, hogy holmi fele annyi lóerős GT3 RS-ek csak úgy elverjék
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14891 üzenetére
Azt szoktam írni ezeknek, a kis fattyúknak angolul, hogy az idióták és a kis f.szúak csalnak. ÉS azért mert képtelenek tisztességesen játszani mindenek felett. Ha majd kinövöd ezeket, a baromságokat, hogy ha Pistike csinálja akkor Petike miért ne csinálhatná talán rájössz. Aztán már hallani olyat, hogy az egyik magyar boostos vásárlót is kicsapták emiatt. Remélem a te pálya futásodnak -vagyis nem nagyon futsz mert 2 sec alatt végzel- hamarosan vége szakad.
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14880 üzenetére
Ha csendbe maradtál volna lehet jobb lett volna mert gyűlölöm az ilyen mocskokat. A hozzád hasonlók tönkreb.sszák a játékot ezzel utána meg majd egyszer kongatják a vészharangot mert az ilyen kis sunyi g.nyók miatt nem fizetnek már be sokan, mert egyik autó sem ér be 2 sec alatt ha tisztességesen játszik az ember fia. De jókat röhögök, hogy a kis fattyúk is versenyben vannak egymással ki nyomja meg gyorsabban az autofinisht.Aztán reméljük hamarosan idesírod bánatodat, hogy jjjjaaaajjj oda a picike Bentley-m mert elvették az accountomat a csúnya rossz bácsik hüpphüpp
-
noblem1983
senior tag
válasz
Micsurin #14846 üzenetére
Van, mindenki használja ha szükség van rá. Hallottam már, hogy páran kihajítottak a játékból és mintha javulna a helyzet az utóbbi napokban. Viszont azt nem értem, hogy ez a nyomorék miért vette le azt a kiváló stock szárnyat amit az autóhoz terveztek. Én csak instantos 670-el találkoztam ma meg is írtam neki szépen a mondandómat, és a kocsija is úgy volt lefestve mintha valami egy vak barom lenne
-
noblem1983
senior tag
válasz
Nika12 #14826 üzenetére
Tetszik a szöveget de komolyan néha jókat nevettem rajta- jó értelemben. Ritka, hogy egy fiatal nő ennyire szeressen egy autós játékot meg úgy látom többféle játékstílust is kedvelsz. Nálam sajnos nem ment full ultrán biztos kevés volt neki a 4870 1 GB-os kártya. Nekem a hosszával volt problémám mert a 2.5 óra a 2012-es MW több mint 30 órájával szemben igencsak karcsú. Az egyéb feloldható autókért meg nem tudom hányan törték magukat-nem hiszem, hogy sokan.
-
noblem1983
senior tag
válasz
eLit-MiLan #14764 üzenetére
Ha nincs erősebb autód S-ben akkor hagyd ott legalább tudsz menni S-ben de nincs sok értelme ott hagyni ahogy a srác is mondta az S-es Lambok, Paganik,Porschek, Koenigseggek miatt
-
noblem1983
senior tag
válasz
chris1997 #14744 üzenetére
Tudom hogy annyi de reménykedek, hogy kiadják a DLC-kkel megspékelt változatot. Én szerettem pár autó kivételével minden kocsit kimaxoltam. A Caterham-et direkt megnéztem de ott olyan tetű lassú, hogy a rendőrkocsik állva hagytak itt meg az előbb egy úgy körbeautózott, hogy és rakéta módon ment szóval kicsit sem volt gyanús de előbb jelentettem egy instant finishes Cinque-t na ehhez már nem tudok mit szólni.
-
noblem1983
senior tag
válasz
chris1997 #14734 üzenetére
A Criterionnak én is örülnék azokra még nem volt igazán panasz a részemről legalább is. Az 2012-es MW fasza volt még meg is venném ha kihoznák a komplett verziót az összes DLC-vel mert az legalább lekötött nem 2.5 órás szutyok volt mint a Run. Ebben a pusztulásban közrejátszott a sok csaló elég nagy részben és persze ők mert nem tettek ellene igazán semmi. Ha tiszta a játék több a befizető->van pénz a fejlesztésre->virágzás van ha mindent jól csinálnak mert igazán nincs ellenfelük a piacon
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14712 üzenetére
Alt+F11 is azt csinálja
-
noblem1983
senior tag
válasz
Bekő Tóni #14703 üzenetére
nem ő volt de a csávó adatlap szerint tiszta volt viszont úgy ellépett mellettem slingshottal, hogy pislogtam K-K-Z-P-S-P színsora volt. Ennyire jó lenne?
Nézem az adatlapodat és csodálkozok a Road Runnereden. Valamelyik nem azt kaptam a gyémántos acsiból és igaz csak szemétre való alkatrészt tettem bele de kicsit meglepett az autó B-s pályán. Egy Solstice-t toltam le vele kanyarban
-
noblem1983
senior tag
válasz
Bekő Tóni #14700 üzenetére
Tegnap a kedvenc CLE Corvetted nagyon ment egy csávó kezében az A-s pályán 4:22-t ment én meg csak lestem mert az enyém még nem megy ott annyit. Elnyomott 1 slinget meg 6 nitrot+pár juggert ha jól emlékszem de az nem rossz idő és csak pro-s cuccok voltak benne. És persze az autója is nagyon szépen volt megcsinálva+bodykit
-
noblem1983
senior tag
Az Aventadorba az kell de a sárga fék ebbe nem hiszem, hogy jó lehet. Ha nincs baja az a fordulásával akkor nyugodtan beleteheti. A turbo meg nem is tudom mindenhol kék zöld van szerintem ők is úgy programozták, hogy az is egy Murcielago csak tegyünk hozzá ezt is meg azt is és lám 670-SV
-
noblem1983
senior tag
válasz
F22Reventon #14678 üzenetére
Sg-ről egy link. És ha tényleg valódi akkor lesz min röhögni és végre lehet olsztályos versenyeket is menni csak gondolom kell1-2 nap, hogy tisztuljon a helyzet
-
noblem1983
senior tag
Reményekkel teli hírek az Sg fórumról. Állítólag az autofinishes majmok nem kapnak semmit a verseny végén se Xp-t se cash-t így a többiek kapják meg. Valamint a class verseny pontjukból is vonódik le.
-
noblem1983
senior tag
válasz
eLit-MiLan #14664 üzenetére
Nekem most K-K-Z-K-P-P/S ki melyik gumival szereti. Nem tudom ez mennyire jó de nekem nincs bajom vele az X2-es profilomban. Előbb menni akartam vele A-s pályán de nem akart összejönni a piszkok miatt
-
noblem1983
senior tag
Sg-n valaki belinkelt egy beszélgetést miszerint 350 játékost kicsaptak pénteken szóval van remény csak mostanában kerülni kell a class korlátos versenyeket mert ott garázdálkodnak. Persze ők azt gondolják a hitvány kis agyukkal, hogy meglesz a Veyronka, de ma találkoztam eggyel a Dar1us nevű taggal és olyan lassú volt mint a tetű. 2és 1 csillagos szarokkal megpakolt Aventadorral simán mentem el mellette Ocean View-en. LEhet az a baj, hogy max overallra hajt(3Z,3P) és ezért nem akar menni neki de akkor is furcsa.
-
noblem1983
senior tag
-
noblem1983
senior tag
válasz
thunder1991 #14385 üzenetére
Az a Koenigsegg CCX lesz de ha annyira kell inkább vedd meg boostért vagy mást mert egyszerre 150 autót sehogyan nem fogsz boost nélkül a garázsodban tudni
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14305 üzenetére
Hajnal 4 óra körülre ígérték de lehet még egy kicsit tovább is tart
-
noblem1983
senior tag
Ma 19:00-kor leállnak a szerverek szóval ne a 22.00 órás kezdésre számítsatok mint általában
-
noblem1983
senior tag
válasz
F22Reventon #14295 üzenetére
Persze azért rakják be a "régit", mert a Supersportot majd később gurítják be és persze még jöhet közben a Grand Sport is és a Grand Sport Vitesse
-
noblem1983
senior tag
Érkezik Mr W16-os quad turbós szörnyeteg amit kizárólag az achievementek-ből lehet majd megszerezni
Veyron -
noblem1983
senior tag
válasz
Tayuya #14269 üzenetére
Lehet még venni lengyel boostot de nem 800ft-ért 50000-et hanem 2800-ért 8000-et. Amúgy mostanában elég jó cuccokat ad a gyémánt, mióta 60-as vagyok észreveszem. Igaz két profilom van de ezzel most nincs problémám(2db 3*-os perfect start, transtek motor és gumi, 2 db zero váltó, 3* -osnitro duration skill, nitro cooldown skill,speedciens váltó asszem ennyi amik jobbak voltak). Viszont mióta több mint egy hétig játszhatatlan volt a játék sok játékost veszthettek mert néha nagyon nehezen talál ellenfelet
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #14209 üzenetére
Ha tetszik akkor vedd meg de úgyis jön majd a 991-es Porsche-ból a Gt3-as vagy esetleg RS változat is egyszer és már nem nagy durranás a Carrera S-hez képest. A mostani rakéták (Zonda-k, Koenigsegg CCXR, Agera persze jön majd az Agera R is, Aventador)mellett meg már lassan hobbiautó lesz közepes képességekkel. Az F1-et direkt nem mondtam mert az csak a gazdagok játékszere nevetséges árral.
-
noblem1983
senior tag
válasz
F22Reventon #14150 üzenetére
Jó poén volt az biztos. Gondolom ezért van most a be nem tervezett szerver leállás. Azért nem gondoltam, hogy STD méretű feneket kerítenek egy több mint egy éve bent lévő autónak de ők tudják. Igaz ennek se mozog a hátsó szárnya a sebességtől függően akkor meg minek? A cicoma már kevés, hogy zsebbe nyúljanak a játékosok.Ez ugyanúgy vicces mint a drag Focus ,Evo X, Charger. Egy darabot nem adtak el belőle szerintem mert tudják, hogy az első gyorsulás lobbyban hopp egy Cinque vagy Murcielago és akkor kuka az egész
-
noblem1983
senior tag
válasz
hattrickuser #14076 üzenetére
Ott vannak az IGC-s kártyapakkok 60.000 ill 100.000-ért. Talán esik valami használható skill vagy nitro mindig jól jön
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14046 üzenetére
Szevasz!
Speedboostot csak igazi pénzen lehet venni vagy van egy másik út de kínlódni kell érte vagy pedig ha itt SG.hu regisztrálsz ott az off topikban találsz rá magyarázatot hogyan. Amiket nyersz a játékban azt az inventoryban van amit performance shop/parts/skill shop bal felső sarkában lévő két végű nyíllal tudod elérni. Az ugráló játékosok pedig vagy csalók ha feltűnően gyorsak egy autóval vagy lassú a netük és amiatt laggolnak -
noblem1983
senior tag
válasz
Desmond74 #14041 üzenetére
Ez lenne a te profilod? CSIMPILOTA
-
noblem1983
senior tag
-
noblem1983
senior tag
Főleg úgy, hogy multit is alig lehet menni mert nem talál ellenfeleket sem
. Tegnap Ocean View-en kb 10-szer próbáltam menni de egyszer sem sikerült. Most jól kitoltak magukkal a (nem)fejlesztők/(leépítők). Gondolom ezt már érezni is fogják elég keményen a boost vásárlási kimutatásban és felébrednek
-
noblem1983
senior tag
Az előbb mentem ezzel a majommal KOSRACER naná hogy orosz de annyira idióta volt, hogy fellökött mindenkit Bay Bridgen. A GT2-esével elnyomott 7 nitrót meg pár juggert mégis második lett mert menni se tudott civil nélküli pályán. Nem tudom mit keres a 145. helyen de ritka fogyatékos
-
noblem1983
senior tag
Ennek miért ilyen a statja? DIMETOH
-
noblem1983
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xbox Series X|S
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- VR topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Suzuki topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest