- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- OLED TV topic
- Egérpad topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
- Házimozi belépő szinten
- 3DMark 11 eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
nmemlekszem
csendes tag
(#6343) tutuhawer
Igazad van véletlen is lehet, de már sajnos a barátoknál is történtek furcsaságok...
Multin meg nálam sokszor rosszabb az arány, van amikor 5/5 csaló volt kezdésnek mostanában, igaz van olyan is, hogy vezetni sem tud/nem ismeri a pályát és sok nitroval megfogható. De jelen pillanat 14 nitrom van.. Slings. van bőven, de multin nálam sem megy, meg azért kell a nitro ha előzni vagy hibából, ütközésből gyorsítani kell
(#6344) NFree
Egy printet vagy adatokat küldenél az rs-rõl, hogy mi van benne pontosan amikor nem csúszkál? Bár lehet a ccx-nek kéne nekiugranom, mert azt most sikerült teljesen félretuningolnom.
Az időknél meg tényleg érdekes, szerintem megállapíthatatlan, hogy valaki csal e, pláne ezt az m3 esetet látva. Én pl veronán látom most már 100-on kívül vagyok, amikor mentem 1:17-et 1 slings, 4 nitro, 1 ready akkor voltam 70. környékén, volt még benne simán 2 sec, de azóta sem tudok bemenni ez alá semmivel, sőt sokszor azt hozni se.
Szerk: A Route 2:35 tényleg szép, grat.
Új hozzászólás Aktív témák

- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Egérpad topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest