- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED monitor topic
- Egérpad topik
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Hobby elektronika
- 
			  PROHARDVER! A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei). 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

nmemlekszem csendes tag (#6343) tutuhawer 
 Igazad van véletlen is lehet, de már sajnos a barátoknál is történtek furcsaságok... 
 Multin meg nálam sokszor rosszabb az arány, van amikor 5/5 csaló volt kezdésnek mostanában, igaz van olyan is, hogy vezetni sem tud/nem ismeri a pályát és sok nitroval megfogható. De jelen pillanat 14 nitrom van.. Slings. van bőven, de multin nálam sem megy, meg azért kell a nitro ha előzni vagy hibából, ütközésből gyorsítani kell (#6344) NFree 
 Egy printet vagy adatokat küldenél az rs-rõl, hogy mi van benne pontosan amikor nem csúszkál? Bár lehet a ccx-nek kéne nekiugranom, mert azt most sikerült teljesen félretuningolnom. Az időknél meg tényleg érdekes, szerintem megállapíthatatlan, hogy valaki csal e, pláne ezt az m3 esetet látva. Én pl veronán látom most már 100-on kívül vagyok, amikor mentem 1:17-et 1 slings, 4 nitro, 1 ready akkor voltam 70. környékén, volt még benne simán 2 sec, de azóta sem tudok bemenni ez alá semmivel, sőt sokszor azt hozni se. Szerk: A Route 2:35 tényleg szép, grat. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS RTX 5060Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő