Új hozzászólás Aktív témák

• tutuhawer

őstag

válasz WASPZotya #5908 üzenetére

így adják. ebben van valami. :D hogy lásd, hogy nem pro ,de a fejlesztéshez pro kell és vegyél sok aranykártyát :D erre jó a race tuned. Zárójelben megjegyzem, hogy marhára nem csak a pro cucc jelent javulást, pl az M3 E92-vel foglalkozom manapság, ami az egyetlen boostos autó, amire vágytam, immár bő egy éve, és utcai alkatrészeket dobtam be különböző pro cuccok helyett. Főleg könnyed vezethetőséget akartam elérni, ami 4 kék és 2 piros cuccal sikerült. Pro tuned turbó helyett is azonnal váltottam utcai alkatrészre és kényelmesebb az autó, picit gyengébb, de a nitrója... Lexus kolléga meglepődöttt, amikor odaértem mellé, és ugyebár nitróval lehet a legjobbban rammolni, hát amennyire tudtam számolni 300 felett... 3-4-et pörgött a csávó. Csak hogy értse mindenki, aki teszi az értetlen és fair play szellemet: readyt nyomtam E92-vel a lexus lfa ellen. Mintegy elismertem a vereséget, elfogadtam az ezüst kártyát. Ha ellenfelem olyan balfasz, akkor én azonnal elveszem tőle az aranyat, méghozzá így, hogy ne vehesse vissza a kiváló autójával, amit vezetni se tud.

Új hozzászólás Aktív témák